Magnus Carlssons vägran om privatlivet – detta kommer han aldrig dela med sig av: ”Vet vikten av…”

Magnus Carlsson är artisten som sedan många år tillbaka fångat folkets hjärtan.

Nyligen gav han sina följare på Instagram besked om hur han ser på att dela med sig av privatlivet.

Magnus Carlsson, 49, har sedan länge varit hyllad för sitt artisteri och sin karismatiska personlighet.

Redan som 18-åring var Magnus med och startade gruppen Barbados, som genom åren kom att locka stora publiker med Magnus som frontfigur.

2002 lämnade han Barbados och samma år blev han medlem i discobandet Alcazar.

LINKÖPING 20230210 Mellanakt med Magnus Carlsson (bilden) och Linda Bengtzing under fredagskvällens genrep av Melodifestivalens andra deltävling, som hålls i Saab Arena i Linköping. Foto: Claudio Bresciani / TT
LINKÖPING 20230210 Mellanakt med Magnus Carlsson (bilden) och Linda Bengtzing under fredagskvällens genrep av Melodifestivalens andra deltävling, som hålls i Saab Arena i Linköping. Foto: Claudio Bresciani / TT

Tre år senare lämnade han dock Alcazar och satsade på en solokarriär. Genom åren har han ställt upp i Melodifestivalen med låtarna ”Lev livet” (2006), ”Live forever” (2007) och ”Möt mig i Gamla stan” (2015). Men tillsammans med både Barbados och Alcazar han ställt upp under flera år.

Senare år har vi sett Magnus Carlsson dyka upp lite här och var i olika sammanhang. Bland annat tillsammans med Linda Bengtzing i ”Allsång på Skansen” i år. Han fortsätter även att släppa musik titt som tätt.

Privatlivet

Magnus Carlsson är sedan 2006 gift med Mats Carlsson (tidigare Pelli). De träffades dock tio år tidigare då de gick i samma gymklass.

– Vi tittade på varandra, slog ned blicken, tittade tillbaka. Till slut knuffade min tjejkompis fram oss till varandra och sa: “Nu räcker det. Byt nummer.” Vi är båda blyga privat, berättade Mats för Hemmets journal.

Sedan ungefär tre år tillbaka så har paret skaffat hunden Cooper. Men några barn har tycks de inte ha några planer på att skaffa, även om viljan tidigare har funnits där.

LÄS MER:

Orden om privatlivet

Nyligen hade Magnus Carlsson en frågestund för sina följare på Instagram. Där fick han bland annat frågan om sitt privatliv. Frågan löd:

”Ditt insta handlar bara om ditt jobb, vill du inte dela ditt privatliv? Bara lite?”

Magnus svarade på frågan med orden:

”Det håller jag i och för sig inte med om. Jag delar med mig av massor från resor, vänner och annat. Men det är stor skillnad på att vara personlig och privat. Har man, som jag levt i det offentliga i 30 år så vet man vikten av att göra den distinktionen.”

Magnus Carlsson
Foto: Instagram/@magnus_cson

Det är kloka ord Magnus! Personlig är du alltid och privatlivet kan man hålla för sig själv om man vill.