Malin Berghagen i blodig olycka – orden om smärtsamma haveriet i hemmet: ”Ilska och förvirring”

Malin Berghagen bygger om sitt kök i huset i Järvsö. Nu har hon råkat ut för en blodig olycka i hemmet.

Hon berättar om det smärtsamma haveriet på Instagram.

– Här har jag ett jack, men det vill jag inte visa, säger hon i klippet.

Det har varit en tuff månad för Malin Berghagen, 57. Den 19 oktober gick hennes älskade far Lasse Berghagen, 78, bort efter en längre tids sjukdom.

Den folkkäre och älskade artisten genomgick en hjärtklaffsoperation i september, men han lyckades aldrig återhämta sig ifrån den.

Läs mer: Malin Berghagens nya insikt om pappa Lasse – drömmen som aldrig besannades: ”Han ville vara…”

Sedan dess har det varit fullt fokus på att sörja sin pappa tillsammans med sin familj, bland andra sin lillasyster Maria, 47. Dessutom har de tillbringat mycket tid med att förbereda Lasses begravning som ska hållas på måndag den 20 november i Hedvig Eleonora kyrka på Östermalm.

Malin Berghagen. Foto: TV4/Youtube

”Ni har fyra veckor på er” den meningen känns rätt märklig när du bara några dagar tidigare sett din pappa ta sitt sista andetag. Fyra veckor till att få ihop en begravning inte bara till vår pappa utan till hela svenska folkets teddybjörn. Men på något sätt så har planering och struktur varit lite av en räddning igenom oro och sorg”, skrev hon på sin blogg för ett tag sen.

Malin Berghagens skada i hemmet

Hennes senaste motgång i livet är en riktig petitess jämfört med vad som hänt i hennes liv i övrigt. Hon har nämligen gjort illa sig i en renoveringsolycka i hemmet.

Hon och fästmannen Martin Charlton håller på att göra om köket i deras hus i Järvsö. Då var olyckan framme.

Instagram visar hon upp vad exakt hon råkat ut för.

– Jag försöker ta loss de här själv. Medan Martin står där borta och gör sitt. Och jag ber inte om hjälp. Känner ni igen det kanske?, säger hon och visar att hon skulle ta ner några tunga takskivor.

Fick en träskiva på läppen

När en av takskivorna föll ner träffade den henne på munnen. Det resulterade i ett blodigt sår.

– Då fick jag den här hårda (träskiva) på min läpp. Här har jag ett jack, men det vill jag inte visa. Det ska sys ihop av sig själv, fortsätter hon.

Jacket i läppen var lyckligtvis inte speciellt stort. Hon kommer att repa sig på nolltid. Däremot kanske Malin tvingas inse att hon måste be om hjälp lite mer framöver. Det är i alla fall någonting som hon själv skriver om.

Malin Berghagen
Olyckan resulterade i ett plåster på läppen för Malin Berghagen. Foto: Instagram

Är den någon mer än jag som har svårt att säga meningen ” Kan du hjälpa mig en sekund eller två?”. Nej jag kommer inte sy ihop mig själv. Skyller på ilska och förvirring”, skriver hon i inlägget.

Ta det varsamt, Malin. Våga be om hjälp – man behöver inte klara allting själv hela tiden.

Lycka till med köksrenoveringen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev