Malou von Sivers starka ord om familjelyckan – ska bli farmor för första gången: ”Otroligt”

Programledaren Malou von Sivers ska få barnbarn. Nu berättar hon om känslorna över att bli farmor för första gången, rapporterar Expressen.

Efter 32 säsonger gick Malou von Sivers ut med nyheten om att den 33 säsongen blir hennes allra sista. I stället ska hon nu satsa helhjärtat på programmet Malou möter, ett program med mer fokus på intervjuer.

Malou von Sivers
Foto: TV4

Den sista säsongen av ”Malou efter tio” fick däremot skjutas upp då programledaren var med om en otäck skidolycka.

– Jag var övertygad om att det var min sista stund, berättar von Sivers i TV 4.

Malou von Sivers efter olyckan

Malou von Sivers klarade sig undan med ett brutet ben men berättar i programmet att konsekvenserna kunde blivit betydligt värre. Hon flögs hem på bår och hemma i Sverige fick hon hjälp av en terapeut för att hantera sina känslor efter den traumatiska olyckan.

Malou von Sivers
Foto: TV4/Instagram

Malou står nu inför en lång och tuff period av rehab. Hon får inte belasta det skadade benet.

Olyckan gav Malou nya insikter om livet.

– Jag hoppas att jag har kvar min positiva livssyn. Men jag inser ännu mer att livet kan förändras på en sekund. Jag tänker ofta på att det kunde ha gått mycket värre, säger hon.

Ska bli farmor

Men efter regn kommer solsken. Och trots den tuffa olyckan är det glada tider som väntar i von Sivers-familjen. Malous äldsta son Sebastian von Sivers Haage, som även han är en TV4-profil, väntar sitt första barn. Och Malou ska därmed blir farmor för första gången.

– Vi får faktiskt vårt första barnbarn i sommar. Det blir otroligt kul. Ett nytt kapitel. Det är Sebastian, vår äldsta son, som ska få barn, säger Malou till Expressen.

Sebastian von Sivers Haage
Malous son Sebastian har synts till som programledare för ”Nyhetsmorgon”. Foto: Tv4/Youtube

Redan nu har hon fantiserat om hur hon ska bli som farmor.

– Jag tänker att jag ska bli en väldigt närvarande farmor som tänker på att ta tid och gå långsamt när jag hämtar på dagis. Der är den uppgift man har som mor- eller farförälder. Vi ska stanna och titta på någon liten myra som kryper förbi, och inte titta på klockan hela tiden, berättar hon vidare.

Stort grattis till dig Malou! Du är värd allt det bästa.