Måns Zelmerlöws bröllopsbeslut med kärleken: Här gifter de sig

Måns Zelmerlöw har varit hemlighetsfull när det kommer till bröllopet med fästmön Ciara Janson.

Men nu avslöjar paret var vigseln kommer att äga rum.

Och det är en speciell plats för de båda.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson förlovade sig redan för två år sen. När paret befann sig på en romantisk solsemester i Kroatien valde Måns att gå ner på knä. Sedan dess har lyckan varit total för paret, och ifjol fick de sonen Albert.

Men när det gäller bröllopet har de varit hemlighetsfulla. I samband med att Måns Zelmerlöw medverkade som mellanakt i Melodifestivalen för några veckor sen valde han dock att ge besked om framtiden, om än ett kryptiskt sådan.

I en intervju med Expressen berättade han att paret bestämt datum och plats.

– Men det är lite hemligt. Men det kommer inte att ske i London eller i Sverige, sa Måns Zelmerlöw till Expressen.

Detaljen som avslöjar Måns och Ciaras bröllop

Nu väljer dock Ciara Janson att avslöja var bröllopet kommer att hållas. Och det blir en favorit i repris. På sin Instagram har hon lagt upp en bild på bröllopsinbjudan.

– Det här året är verkligen ett speciellt, skriver Ciara.

På kortet kan man läsa: ”Du är bjuden till bröllopet mellan Ciara och Måns”.

Där syns även en bild på en karta, där Sverige och Storbritannien är utritat (Ciara Janson är som bekant från Storbritannien, och paret bor sedan en tid i London). Och från de båda länderna syns flygplan som ser ut att vara på väg – till Kroatien.

 

Måns och Ciara har alltså valt att hålla bröllopet i landet där de förlovade sig. Datum är ännu oklart, men att döma av Ciaras inlägg blir det alltså i år.

Måns Zelmerlöw gör album om familjen

Måns Zelmerlöw verkar onekligen njuta av familjelivet. I Melodifestivalen valde han att framföra en låt som handlade om kärleken, och när han i år släpper nytt album är det familjen som varit den stora inspirationskällan.

– Det är mycket mer fokus på texter, jag skriver mer vardagsmässiga texter. Det blir naturligt att mycket handlar om Albert, min son, och kärleken till honom, säger Måns Zelmerlöw.

 

Cirkeln är snart sluten! Dela artikeln om du vill lyckönska Måns och Ciara!