Matilda Bozas sanslösa kärlekssaga med maken Jonathan – parets förflutna utanför rampljuset

En kärlekssaga värdig en långfilm.
Talangfulla TV4-profilen kilar stadigt med maken Jonathan – sedan långt tid tillbaka.

32-åriga journalisten och programledaren Matilda Boza är en av TV4:s unga stjärnor som snabbt blivit en självklar del av kanalens nyhetsutbud.

Hon leder sändningar hela året, och syns ofta till när det ska rapporteras om senaste nytt i program som Nyhetsmorgon och Efter fem.

Den talangfulla journalisten var borta en längre tid från rutan under 2023. Anledningen var att hon blev mamma för första gången i början av året, och då gick på mammaledighet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Det var i mars månad som familjelyckan slog ner hos Matilda. Hon kunde då välkomna sitt första barn, sonen Ben, till världen tillsammans med maken Jonathan. Sedan dess har familjen njutit för fullt av bebisbubblan.

– Mitt första starka möte eller minne av förlossningen efteråt, det är när de lyfter upp Ben mot mig så tittar vi varandra i ögonen. Vi får ögonkontakt. Det var häftigt att möta min son och en ny människas blick för första gången! Det var en av de häftigaste sakerna jag har gjort i mitt liv! sade Matilda Boza efter förlossningen till magasinet Mama.

Artikeln fortsätter under bilden.

Historien om Matilda och maken Jonathan tog sin början redan när de båda var i tonåren. De träffades nämligen redan när de var 15 år – och sedan dess har de varit ett par!

– Vi träffades i högstadiet när vi gick i nian. I år firar vi 15 år tillsammans och vi fyller båda 30. Så vi har varit tillsammans halva livet, sade Matilda Boza i en intervju med veckotidningen Hänt 2021.

Artikeln fortsätter under bilden.

År 2019 bestämde de sig för att byta ringar.

– Det är det absolut häftigaste jag gjort, skrev Matilda Boza då, på Instagram.

De gifte sig i Italien under en somrigt härlig ceremoni där nära och kära närvarade.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Det var nästan hundra personer som var i Italien på bröllop. Det var precis innan pandemin, så det var tur att vi hann med det innan, ett fint minne. Själva bröllopet var ganska enkelt. Det viktigaste för oss var att ha våra nära och kära på plats och att det var en härlig stämning och en kul fest, och det blev det, sade Matilda till Hänt.

Underbart! Vi önskar er allt gott, Matilda och Jonathan!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev