Melinda Jacobs och E-type har fått sin dotter – bekräftar beslutet om namnet

Melinda Jacob och Martin ”E-type” Eriksson har äntligen fått välkomna sin lilla dotter till världen.

Nu avslöjar de namnet som de har valt ut.

Det var i augusti i fjol som det nykära paret fick ut med att de väntade barn. På Instagram delade Martin, 56, och Melinda, 38, en bild på gravidmagen med texten:

”Livets största under. I januari blir vi en till”, skrev de.

Melinda Jacobs är känd för det svenska folket som fostermamma till Esmeralda eller ”Lilla Hjärtat”, som tragiskt gick bort. Hon har även tre biologiska barn och är fostermamma till två pojkar.

Artisten E-type har däremot aldrig fått egna barn, något han tidigare berättat att han saknat.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått, sa han i sitt sommarprat i P1.

STOCKHOLM 20220301 Melinda Jacobs, familjehemsmamma till "Lilla hjärtat" i riksdagen i samband med en pressträff om utredningen av förutsättningarna för att införa barnets bästa som ett självständigt rekvisit vid prövning av upphörande av vård i familjehem enligt LVU. Foto: Fredrik Persson / TT
Melinda Jacobs. Foto: Fredrik Persson / TT

Melinda avslöjade att de skulle få en dotter

Men graviditeten har inte varit helt problemfri. På det beräknade förlossningsdatumet berättade Melinda på sin Instagram att graviditeten har varit påfrestande för kroppen och att hon lidit av illamående.

 ”Kroppen som annars är ganska liten bär på mer än 20 kg mot vad den brukar och otränad som jag är blir det en stor påfrestning på andningen. Jag har svårt att gå, värk i kroppen och mycket sammandragningar”, skrev hon då.

Många har även varit nyfikna över könet. Så bara några dagar efter beräknad förlossning avslöjade Melinda att det var en flicka som de skulle få välkomna till världen.

– De allra flesta gissar ju på att det är en pojke. Detta då med tanke på hur min mage är formad. Det sägs att just pojkar, då är det mest bara mage och det är en spetsig mage, ja men lite som min mage ser ut. Men det är ju så att det är ingen pojke utan det är faktiskt en liten flicka i den här magen, säger Melinda i podden, sade Melinda i podcasten.

Melinda Jacobs, E-type
Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Så blir ditt horoskop för perioden januari-februari – allt om kärleksliv, pengar och dina relationer

Det ska Melinda Jacobs och E-types dotter heta

Nu har parets efterlängtade bebis kommit.

Den 20 januari kunde paret välkomna sin dotter till världen. På Instagram delade de nyblivna föräldrarna en bild på sig och bebis.

Namnet höll paret länge hemligt, men nu har de valt att göra det offentligt. Och det visar sig att dottern ska döpas efter Lilla hjärtat.

”Izadora Elisabeth Esmeralda – 23-01-20”.

Stort grattis till familjen!