Nu avslöjar Magnus Carlsson sin svåra kamp – efter alla år: ”Var till slut bara skinn och ben”

På Instagram och i media är vi vana vid att se en glad Magnus Carlsson som delar med sig av sitt liv med turnéer, uppträdanden och träning.

Men i ett inlägg på Instagram berättar artisten öppet om den mörka tiden under tiden som sångare i Barbados.

”Faktum är att detta var en av de absolut värsta perioderna i mitt liv”, skriver artisten på Instagram.

Magnus Carlsson blev med hela folket Barbados- Magnus när han gjorde succé med dansbandet under 90-talet och början av 2000-talet. Med flera hits som ”Kom hem” och ”Världen utanför”, ledde han bandet till stora framgångar innan han lämnade bandet för Alcazar.

Men att vara ung och mitt i en framgångssaga, är inte bara glitter och glamour.

På sin Instagram berättar Magnus Carlsson om den tuffa tiden.

”Musikvideoinspelning på Barbados 1995. 21 år gammal och mitt uppe i en period där karriären snurrade så fort att jag själv knappt hann med. Faktum är att detta var en av de absolut värsta perioderna i mitt liv”, skriver han i inlägget och fortsätter:

”När allt kanske såg ut att vara på topp mådde jag uselt i ett destruktivt förhållande. Jag var till slut bara skinn och ben (därav den stora skjortan som kamouflage)”.

Även om tiden som han var med i ett destruktivt förhållande, beskriver Magnus Carlsson ändå att han känner sig tacksam idag.

”Tack och lov fann jag styrka att ta mig ur det dåliga förhållandet men minnena består och idag är jag på något underligt sätt ändå tacksam för att erfarenheten tog mig dit där jag är idag. Jag lärde mig att inte ta skit men framförallt att jag var värd så mycket bättre”, skriver Magnus Carlsson.

Tackar kärleken för stödet

Sedan 2006 är Magnus Carlsson gift med Mats Carlsson, som han i inlägget skickar extra mycket kärlek till.

”Om en vecka har jag varit gift i tretton år med någon som älskar mig precis som jag är och ställer upp och finns där i vått och torrt!”

Starkt av dig att våga öppna upp dig om detta Magnus! Tryck på gilla-knappen om du också blev berörd av inlägget och uppskattar Magnus Carlsson.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]