Foto: Instagram

Nya bilden på David Hellenius som alla snackar om – detaljen får tv-tittarna att häpna

David Hellenius är utan tvekan en av våra mest älskade programledare. 

Han har vunnit tv-priset Kristallen inte mindre än sex gånger. 

Nu är David aktuell i TV4:s fredagsunderhållning ”Let’s dance” som varje vecka lockar miljonpublik.

Men det är på Instagram som tv-tittarna nu överraskas av en humoristisk bild på David.

David Hellenius är förutom sitt programledaruppdrag i TV4 också känd för sin humor.

Han har varit skådespelare i svenska komedier såsom ”Sommaren med Göran” och ”En gång i Phuket” tillsammans med parhästen Peter Magnusson. Humorduon slog ju en gång igenom ordentligt tillsammans i TV4:s ”Hey Baberiba” och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt.

David, som även har egna pratprogrammet ”Hellenius hörna” där han intervjuat kända namn som Izabella Scorupco och Björn Ulvaeus, är den här tiden på året som vanligt högaktuell med ”Let’s dance”. I tävlingsprogrammet har han kollegan Tilde de Paula Eby vid sin sida.

Hellenius har fått priset som Bästa manlige programledare hela sex gånger och är sedan 2009 gift med tv-profilen Renée Nyberg. Tillsammans har de en son.

Foto: Wikimedia commons

Renée Nyberg om kärleken till maken David Hellenius

De firar således i år tio år som gifta, grattis! I egna programmet ”Renées brygga” pratade hon tidigare i år om kärleken till sin make.

– Jag älskar min man så mycket så att jag skulle absolut inte vilja förlora honom, och i det så kan det absolut uppstå situationer då jag blir svartsjuk, sade hon.

Hon påpekade samtidigt att om svartsjukan skulle komma krypandes, ja då skulle varken hon eller David ha något emot att prata öppet med varandra om det.

– Men däremot så ska jag nog säga att det är han som har lärt mig, för han skäms inte för någon dålig sida som han har. Så skulle han vara svartsjuk så säger han det, sa Renée Nyberg i programmet.

Den som kan sin David Hellenius vet att han alltid bjuder på sig själv och gör så att hans följare på sociala medier kan få sig ett gott skratt.

Den folkkäre programledaren lägger ofta upp roliga och lite udda bilder på Instagram.

Nu har han gjort det igen.

Och det är den här bilden nedan som skapar uppmärksamhet i sociala medier. Över 40 000 personer har redan gillat bilden och tusentals har kommenterat den. Anledningen? Ta en titt vad han döljer mellan benen…

View this post on Instagram

Tagga nån som också ska ut på stan ikväll! #lördag #festfin ???

A post shared by David Hellenius (@davidhellenius) on

”Tagga nån som också ska ut på stan ikväll! #lördag #festfin”, skriver David till bilden.

I kommentarerna uttrycker massor av människor sin uppskattning i form av skrattande smylies och skriver av sig om sin glädje över hans komiska bild. En följare kommenterar bilden lite humoristiskt tillbaka:

”Synd att det är cl och inte cm”.

Haha, David vet verkligen hur man får folk på bra humör genom ett gott skratt! Tack för att du alltid bjuder på dig själv, David!

Dela gärna vidare för att hylla fantastiska David!