Paolo Robertos vrede – nu har han fått nog: ”Skaffa dig lite ryggrad”

Tv-profilen Paolo Roberto har inga problem med att öppna upp sig med vad han tycker och tänker.

På sin Instagram berättar han hur han tröttnat på människors klagande över sina misstag i livet.

”Sluta spela offer och skylla ifrån dig”, skriver Paolo Roberto på Instagram.

 

Att man ibland kan bli trött på människors klagande över saker och ting, är nog något alla kan känna igen sig i.

För tv-profilen Paolo Roberto är det nog med negativitet. På sin Instagram öppnar han upp sig om sina känslor och han spar inte på orden. Han har tröttnat på personer som håller sig fast i vad som kunde skett och inte erkänner sina misstag.

Paolo Roberto. Foto: Foto: Anders Wiklund/TT

I inlägget uppmanar han att människor ska ”växa upp” och ”svälja sin stolthet”.

”När du har fel erkänn direkt och be om ursäkt. För ingen har någonsin kvävts till döds av att svälja sin egen stolthet… För ibland så måste man hålla käften, svälja sin stolthet och erkänna att man hade fel. Det det är inte att ge upp utan det är att växa upp! Så sluta spela offer och skylla ifrån dig!”, skriver han på Instagram.

”Se till att skaffa dig lite ryggrad”

Paolo Roberto fortsätter och skriver att du som person ”är ansvarig för dina handlingar oavsett hur du känner”.

”För du kan inte säga att det är du som har kontrollen över ditt liv om du ständigt skyller dina motgångar på andra. Se till att skaffa dig lite ryggrad, disciplin och uthållighet så att du kan ta tillbaka kontrollen över ditt liv!”.

Han passar även på att se tillbaka på sitt eget liv till idag.

View this post on Instagram

När du har fel erkänn direkt och be om ursäkt. För ingen har någonsin kvävts till döds av att svälja sin egen stolthet… För ibland så måste man hålla käften, svälja sin stolthet och erkänna att man hade fel. Det det är inte att ge upp utan det är att växa upp! Så sluta spela offer och skylla ifrån dig! Det är alltid du som är ansvarig för dina handlingar oavsett hur du känner. För du kan inte säga att det är du som har kontrollen över ditt liv om du ständigt skyller dina motgångar på andra. Se till att skaffa dig lite ryggrad, disciplin och uthållighet så att du kan ta tillbaka kontrollen över ditt liv! Bjuder på en bild från 1987 på en kille som gjort många misstag men börjat en resa från kriminaltet till att ta ansvar och växa upp! Snubblade många gånger på vägen men är idag en rätt städad 50-årig entreprenör med runt 200 anställda…

A post shared by Paolo Roberto (@1paolo2) on

”En kille som gjort många misstag men börjat en resa från kriminaltet till att ta ansvar och växa upp! Snubblade många gånger på vägen men är idag en rätt städad 50-årig entreprenör med runt 200 anställda…”, skriver han.

Och en karriär har ju verkligen Paolo Roberto skaffat sig genom åren som proffsboxare och skådespelare men numera känd som programledare för TV4-programmet ”Farmen”.

Vad tycker du om det som Paolo Roberto skriver? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.