Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo akut till sjukhus – har opererats

Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo fick åka till sjukhus akut för att opereras under natten till måndagen. Det meddelar mamma Pernilla i en händelse på sin Instagram, efter att ha tillbringat natten på SÖS. 

Familjen Wahlgren/Ingrosso är Sveriges kanske mest kända familj just nu.

De som följer mamma Pernilla vet att familjens liv innehåller många galna upptåg, glamorösa fester och tv-inspelningar, men under måndagen delade Pernilla med sig av ett allvarligare inslag från vardagen. 

Pernillas yngsta son Theo Wahlgren, 14, som hon har tillsammans med Joachim Lennholm, fick åka akut till sjukhus på grund av smärtor från en brusten blindtarm. 

Theo Wahlgren till sjukhus

På Instagram berättar Pernilla att sonen fick opereras, och att hon därför tillbringade natten på SÖS. Hon passar även på att hylla sjukhuspersonalen. 

”Sover på SÖS med Theo som opererades för brusten blindtarm inatt..!”, skriver Pernilla Wahlgren innan hon fortsätter med att hylla personalen på sjukhuset:

”Måste bara få säga att personalen här är heeelt fantastisk!!!”, skriver Pernilla i en händelse på Instagram

Den nya säsongen av Wahlgrens Värld har nyligen haft premiär, och vid sidan om den syns Pernilla och dottern Bianca Ingrosso i tv-program som “Masked Singer”, och “Talang”, men även en rad olika samarbeten i tv. 

Pernillas näst yngsta son – Benjamin Ingrosso, är även han i ropet, bland annat med ny musik och eget tv-program som hade premiär tidigare i år. 

Vill inte vara med i Wahlgrens Värld längre

Yngsta sonen Theo syns dock inte lika ofta, och medverkar inte alls i nya säsongen av Wahlgrens Värld. I en vlogg på YouTube berättar Pernilla varför. 

– Det är för att han är fjorton och är i en period i livet där man inte vill vara känd i skolan som ett kändisbarn. Man vill vara sin egen person och skapa sin egen identitet och han vill inte synas. Han har tagit bort alla sina bilder på Instagram och vill vara så anonym som det bara går, säger hon. 

Bianca tillägger: 

– Han vill inte vara med på min blogg eller Instagram så om vi lägger upp något på honom så frågar vi alltid om det är okej. Annars lägger vi inte upp något på honom.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens första bild med nya spännande kärleken – visar nu upp romansen: ”Oerhört lycklig