Petter Stordalens besked med 27 år yngre flickvännen Märta – orden om giftermål: ”Kommer att dö…”

Petter Stordalen blev helt tagen när han såg 27 år yngre flickvännen Märta för första gången.

I talkshowen ”Bianca” svarar han på frågan som ALLA undrar över.

– Du har en människa som du bara vill ha det bra med och då försvinner det andra, säger han i programmet.

I Bianca Ingrossos, 28, talkshow ”Bianca”, som sänds på Kanal 5 på söndagskvällar, får hon besök av välkända gäster både från Sverige och från våra grannländer.

I det senaste avsnittet var den norske hotellmagnaten och multimiljardären Petter Stordalen, 60, där tillsammans med sin svenska flickvän Märta Elander Wistén, 33.

Paret träffades under Almedalsveckan på Gotland 2020 och Stordalen avslöjar att han direkt blev helt tagen när han såg den 27 år yngre kvinnan med sitt stora hår stå på ett bord i Visby.

Läs mer: Peg Parnevik talar ut om exet Filip Lamprecht – sanningen om bittra slutet på relationen: ”Det var väldigt…”

Redan samma kväll pratade de i flera timmar och bestämde snabbt att hon skulle hälsa på honom i Oslo vid tillfälle.

Petter Stordalen, Märta Elander Wistén och Bianca Ingrosso
Märta Elander Wistén och Petter Stordalen gästar Bianca Ingrossos program. Foto: Instagram

– Men tajmingen var så perfekt att norska statsministern sa att vi ska gå in i lockdown. Det var som en minivariant av ”Big Brother”, vi var bara två och så pang – inlåst i 102 dagar, berättar Petter Stordalen i programmet.

”Det svåraste med kärlek…”

Plötsligt tvingades Petter och Märta att umgås konstant i över 100 dagar. Som tur var fattade de tycke för varandra och har varit oskiljaktiga sedan dess.

Eftersom det skiljer 27 år mellan de två får de otroligt ofta frågor om deras åldersskillnad. Hur är det för Märta att leva med någon som är nästan 30 år äldre? De båda vidhåller att åldern inte spelar någon som helst roll, blir man kär så blir man.

– Det svåraste med kärlek, du blir så, så kär och då försvinner allt annat. Du känner bara att du är den lyckligaste mannen i världen och du har en människa som du bara vill ha det bra med och då försvinner det andra, säger Petter.

Bianca Ingrosso frågar sedan Petter och Märta om de vill gifta sig framöver. Stordalen har varit gift två gånger tidigare, har tre barn och ett barnbarn.

Märta säger att hon gärna gifter sig.

– Rent statistiskt så kommer jag att dö långt innan Märta, så är det ju bara. Men tills dess så kommer jag att kämpa på, säger Petter Stordalen.

”Bianca” sänds på Discovery+ och Kanal 5 på söndagar.

Mauri Hermundsson äter lunch med Petter Stordalen
Youtube-sensationen och tv-profilen Mauri Hermundsson hälsade på hemma hos Petter Stordalen. Foto: Youtube/Uppdrag: Mat

Ordet som Märta aldrig får säga

Paret var nyligen med på Mauri Hermundssons Youtube-kanal ”Uppdrag: Mat” och visade upp hur en dag i deras liv ser ut. Då berättade Märta Elander Wistén att det finns ett ord som Petter inte låter henne säga offentligt.

– Han är väldigt gullig. Jag säger ofta det till dig, du är så gullig. Men det får jag inte säga offentligt. Det vill han inte för det är inte så manligt, säger hon.

Ni är så fina tillsammans, Petter och Märta. Ålder är bara en siffra och ni förtjänar att ha det underbart ihop och njuta av era liv.