Pierce Brosnans stora lycka med sin livs kärlek – gåvan till frun efter 29 år ihop får fansen att smälta

Kärleken mellan Pierce Brosnan och hustrun Keely Shaye Brosnan fortsätter att blomstra som aldrig förr.

Nyligen hade det vackra paret all anledning att fira – vilket Hollywoodhunken tog tillvara på.

Pierce Brosnan är skådespelaren som genom åren gjort sig känd för många roller. Men det är framför allt hans roll som James Bond som gjort honom till den superstjärna som han är idag.

I våras fyllde hunken 70 år, vilket man inte kan tro!

Kärleken med frun har sedan många år varit en av Hollywoods finaste kärlekssagor. Men innan de fann varandra så gick Pierce igenom en fruktansvärd tragedi.

Han var sedan 1980 gift med den australiensiska skådespelerskan Cassandra Harris. Tillsammans fick de ett barn och adopterade två barn.

Cassandra Harris och Pierce Brosnan 1983.
Cassandra Harris och Pierce Brosnan 1983. Foto: Colin Crawford/AP

Det som inte fick hända…

Men 1991 skedde det otänkbara… Cassandra gick då bort efter en tids sjukdom i äggstockscancer.

Pierce Brosnan tog hennes bortgång mycket hårt och sörjde under flera år.

”När din partner får cancer, då förändras livet. Din tidsplan och referens för dina normala rutiner och ditt sätt att se på livet, allt detta förändras. För du har att göra med döden. Du har att göra med möjligheten att dö och döden. Och det var på det sättet genom kemoterapin, genom första operationen, andra, tredje, fjärde, femte. Cassie var väldigt positiv till livet. Jag menar, hon hade den mest fantastiska energin och utsikten på livet. Det var och är en fruktansvärd förlust, och jag ser den återspeglas, då och då, i mina barn”, har Pierce Brosnan tidigare sagt.

LÄS MER:

Då kom Keely in i livet

Men 1994, i Mexico, skulle saker och ting börja förändras. Det var nämligen där och då som Keely Shaye Smith (numera Brosnan) kom in hans liv.

Keely uppmuntrade Pierce att sörja sin bortgångna fru och att ta sin tid med det. Hon hade aldrig för avsikt att de skulle ge sig in i en relation på en gång.

”Keely har alltid varit snäll och medkännande och uppmuntrade mig att sörja Cassie,” har Pierce tidigare sagt.

”Jag tänker på henne hela tiden. Jag antar att Keely är min nordstjärna, som alltid letar efter mig.”

2001 valde Pierce och Keely att knyta ihop säcken, de gifte sig den fjärde augusti på Irland. Sedan dess har de fått två gemensamma söner, Dylan och Paris, som båda ärvt sin fars snygga utseende.

Hyllningen till frun

Ännu sprakar kärleken mellan Pierce och Keely. Den som följer Pierce Brosnan på Instagram vet att Keely och hela familjen betyder allt för honom. Ofta lägger han ut bilder med kärleksfulla texter.

Nyligen fyllde Keely 60 år, vilket Pierce förstås uppmärksammade på Instagram.

Till hennes födelsedag gav han henne 60 rosor – det kan man kalla kärleksförklaring!

Sextio rosor till min brunögda tjej på hennes 60-årsdag. För evigt lycklig och välsignad var jag att sitta där när du gick runt hörnet tidigt en morgon i Cabo San Lucas”, skriver han i inlägget.

Vilket förtjusande fint par! Hoppas att de får många härliga år tillsammans framöver!

Dela den här artikeln om du också älskar Pierce och Keely Brosnan!