Rickard Sjöbergs stora lycka med dottern Lilly – kärleksfulla hyllningen: ”Världens stoltaste”

TV4-programledaren Rickard Sjöberg visar upp lyckan tillsammans med sin dotter Lilly. Hon har gjort någonting speciellt som gör att han vill skrika ut sin glädje så att alla kan höra honom.

Hon gjorde det! Så himla bra jobbat Lilly!”, skriver han på Instagram.

Sommaren 1993 gick Rickard Sjöberg, 54, ut på sitt första jobb som journalist. Han var då nyhetsreporter på SVT:s lokalredaktion i Jönköping.

Kort därefter värvades han till TV4 – och där har den långa och stiliga programledaren blivit kvar sedan dess. Han är således en av de mer kända profilerna som varit på kanalen längst tid.

Läs mer: Rickard Sjöberg visar upp dolda talangen bakom kulisserna – nu tokhyllas riviga klippet: ”Älskar”

Vi har under åren sett honom som ”hallåa”, som programledare för ”När & fjärran”, ”Alla mot en” och framför allt för ”Postkodmiljonären”.

Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg i ”Postkodmiljonären”. Foto: TV4/Postkodlotteriet/Pressbild

Rickard Sjöbergs familjeliv

Till vardags lever Rickard med sin hustru Annika Sjöberg (tidigare Wikberg) och tillsammans har de flera barn i en stor bonusfamilj.

– Vi är ju bonusfamilj med egna barn, extra barn, bonusbarn, barn som kommer och går och sådär. Jag tycker att det funkar jättebra och ju äldre de blir märker man ju att alla barnen går igenom olika perioder. Då händer det grejer och det är bara att försöka fixa. Ibland är man åskådare och ibland är man liksom proaktiv och försöker guida, har han sagt till Hänt.

Däremot har Rickard och Annika inga gemensamma barn. De var båda över 40 år när de träffades och han hade två döttrar och hon fyra barn sedan tidigare. Huset var redan fullt, så att säga.

Rickard var förut gift med sin ex-fru Beatrice Magnusson. Tillsammans fick de döttrarna Lily, 18, och Gloria, 13.

Hyllningen till dottern Lilly

Nu berättar tv-profilen om sin stora lycka med sin äldsta dotter, Lilly. I ett inlägg på Instagram ”skryter” han om hennes senaste bedrift i livet.

Hon gjorde det! Så himla bra jobbat Lilly! Oavsett hur uppkörningen hade gått hade jag varit världens stoltaste för hur du har kämpat med teori och körning. Nu gick allt vägen och alla världens vägar är dina”, skriver han.

Rickard Sjöberg och dottern Lilly
Rickard Sjöberg och dottern Lilly i bilen. Foto: Instagram

Lilly har alltså lyckats att ta körkort. Stort grattis till den friheten i livet!

Flera av Rickards följare vill också skicka sina gratulationer till dottern.

Grattis Lilly. Berätta nu, Rickard, va du lugn passagerare eller nervös o rädd när du körde med henne första gångerna?”, frågar en person.

Jag var en cool katt. Hon kör bra!”, svarar då Rickard Sjöberg.

En annan person skriver:

Grattis till privatchauffören”.

Tjoho vad grymt jobbat! Grattis Lilly”, hälsar en annan.

Stort grattis både till Lilly och till stolta pappan Rickard! Inte undra på att du är lycklig – det är en fin prestation av din dotter.

Bra jobbat alla inblandade. Kör försiktigt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev