Så går exfrun Helena Janebrink vidare – efter uppbrottet från mångårige maken Casper

Casper Janebrink har träffat kärleken på nytt och paret väntar sitt första gemensamma barn i september.

Nu berättar Helena Janebrink om hur hon går vidare efter uppbrottet.

På alla hjärtans dag i år avslöjade Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 52, att han och hustrun Helena valt att gå skilda vägar, efter 23 år som gifta.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner” skrev han då.

LÄS MER: Casper Janebrink bryter tystnaden om skilsmässan – nya känslosamma orden: ”Det bästa vi har gjort

Och i veckan, drygt tre månader efter uppbrottet, avslöjar Casper Janebrink att han funnit kärleken på nytt i den 20 år yngre Therese.

Casper Janebrink ska bli pappa

Men det är inte allt. I samma veva berättar Casper Janebrink att de nyförälskade paret väntar sitt första gemensamma barn tillsammans.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger Casper till Expressen och fortsätter:

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, säger Casper Janebrink.

Casper Janebrink
FOto: Tv4

För tidningen berättar han att han ser fram emot att bli pappa för tredje gången.

– Det ska bli jättespännande och roligt. Det är ju rätt många år sedan jag var småbarnsförälder och det blir något nytt att uppleva det med lite mer erfarenhet och en annan trygghet i kroppen, säger han till Expressen.

Så går Helena Janebrink vidare

Casper Janebrinks ex-fru Helena har tidigare varit återhållsam med att kommentera skilsmässan men har uttryckt att skilsmässoprocessen varit smärtsam.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, har Helene sagt tidigare till Hänt.

Casper Janebrink, Helena
Foto: TV4

Nu har Helena kommenterat Caspers nya barnbesked.

– ”Skönt att få starta ett nytt liv med mina ungdomar och mig själv”, skriver exfru Helena i en kommentar till GT.

Vi önskar dig all lycka till i framtiden Helena.