Sanna Nielsens stora lycka med kärleken Joakim och sonen Gibson – talar ut om speciella stunden: ”Något extra”

Sanna Nielsen fyllde 39 år i slutet av november. Nu visar hon upp vad hon, sambon Joakim Ramsell och parets 2-åriga son Gibson gjorde på bemärkelsedagen.

Brukar inte vara ledig på min födelsedag, men i år var jag det och jag ville så gärna göra något mysigt med min lilla familj”, skriver artisten på Instagram.

Hon har varit med i ”Melodifestivalen” hela sju gånger. Den sjunde och sista gången Sanna Nielsen deltog vann hon den svenska musiktävlingen med låten ”Undo”. 2014 representerade hon Sverige i Eurovision Song Contest i Köpenhamn och kom trea i finalen.

De senaste åren har Sanna Nielsen bland annat lett ”Allsång på Skansen” hela sex somrar. 2016 var hon också julvärd i SVT – ytterligare ett ärofyllt uppdrag.

Läs mer: Sanna Nielsens privata bild med sambon och sonen – visar upp lyckan med familjen: ”Lycklig och tacksam”

Sedan 2008 är hon sambo med Joakim Ramsell, 51. De lärde känna varandra när han spelade i Sannas band.

Sanna Nielsen
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell till höger. Foto: Instagram/TT

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par. De två turnéerna vi gjorde ihop – när det bara var jag och hans gitarr – är nog de roligaste jag gjort, har hon tidigare berättat för Hälsoliv.

De bodde i en lägenhet i Årsta i södra Stockholm i många år, men för tre år sedan köpte de i stället en villa i Tyresö. Ett drygt år senare föddes parets första barn, sonen Gibson, 2.

Sanna Nielsens lycka med familjen

Sanna fyllde nyligen 39 år – och det firades med en avkopplande och mysig resa med familjen. På Instagram visar artisten upp exakt vad de tre gjorde.

Dagarna har gått så fort och det är en hel del som har gjorts, men födelsedagen var något extra. Brukar inte vara ledig på min födelsedag, men i år var jag det och jag ville så gärna göra något mysigt med min lilla familj”, skriver hon och fortsätter:

Vi åkte därför till Hotell Havsbaden i Grisslehamn och gick på spa, åt god mat och hade hur mysigt som helst. Tror att Gibson njöt mest av oss. Pappa Jocke masserade Gibsons fötter och fick hela tiden höra: ”Mer pappa”. Livsnjutare där!”.

Den populära sångaren berättar vidare att hon hade en supertrevlig dag med sambon och sonen. Dessutom tackar hon hotellet som hade ordnat allting väldigt bra under hela familjens vistelse.

Sanna Nielsen Instagram
Sanna Nielsens Instagram-inlägg. Foto: Instagram

Blev överraskad med gottigheter när jag kom upp till rummet och det tackar jag så mycket för. Min födelsedag blev så fin och jag njöt som bara den”, skriver hon.

Stort grattis i efterskott, Sanna. Vilken superdag du hade med familjen i Grisslehamn.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev