Sanningen bakom Sanna Nielsen och Joakims barnbeslut – avgörande detaljen: ”Behövde passa på”

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell välkomnade sonen Gibson till världen 2021.

I en intervju med Hemmets Journal har stjärnan berättat hur tankarna kring beslutet att skaffa barn gick.

Sanna Nielsen är en av våra mest folkkära artister, och genom åren har vi fått se henne i många olika sammanhang.

Med sin fantastiska röst tog hon sina första kliv in i artisteriet redan som 11-åring och därefter har hon hunnit med otroligt mycket.

Sanna Nielsen gästar ”Carina Bergfeldts talkshow” i SVT. Foto: SVT

Hon har ställt upp i Melodifestivalen flera gånger om, representerat Sverige i Eurovision, stått på stora scener och släppt vackra låtar.

Under hela sju år briljerade hon också som programledare för Allsång på Skansen innan hon bestämde sig för att ge över stafettpinnen inför sommaren 2023.

På det privata planer lever hon sedan många år tillbaka med sin stora kärlek Joakim Ramsell.

STOCKHOLM 20230523 Sanna Nielsen och Jocke Ramsell anländer till Polarpriset 2023 som delas ut på Grand Hotel i Stockholm i maj 2023. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM 20230523 Sanna Nielsen och Jocke Ramsell anländer till Polarpriset 2023 som delas ut på Grand Hotel i Stockholm i maj 2023. Foto: Christine Olsson / TT

Sanna och Joakims barnbeslut

Och 2021 välkomnade de sonen Gibson till världen.

I en intervju med Hemmets Journal har hon berättat att det var under pandemin 2020 som de kände att det var läge att skaffa barn.

– Jocke och jag hade pratat om det en hel del, men eftersom man som artist ofta lägger upp femårsplaner kändes det aldrig som att det blev läge, säger hon till tidningen enligt Expressen. 

– Sedan kom pandemin och då insåg vi att vi behövde passa på, för annars skulle det bli för sent. 

”Vemodigt att bebistiden är över”

Idag har lilla Gibson hunnit fylla 2 år.

”De bästa och mest omtumlande år jag varit med om i mitt liv. Han är verkligen allt jag kunde drömma om. Han ger mig också trötta ögon och jag sliter mitt hår ibland när känslorna hos vårt hjärta blir stora och överväldigande och man inte alltid vet hur man ska navigera, men så tacksam jag är för varje dag med Gibson. Att vi får följa honom i alla hans steg. Att vi får vara hans mamma och hans pappa. Att vi får vara de han vill hänga med mest. Att vi får vara de han vill gråta ut hos, skratta med och busa med,” skrev Sanna på sin Instagram i samband med hans födelsedag.

Att den lilla pojken växer och blir stor är något som Sanna tycker känns både härligt och lite vemodigt.

– Jag vill bara ha mer och mer av Gibson. Det känns lite vemodigt att bebistiden är över. Samtidigt känner jag mig nyfiken på hans personlighet och vem han kommer bli, säger hon till Hemmets Journal enligt tidningen.

Vi önskar hela familjen allt gott!