Soldoktorns nya kärleksbesked – efter uppbrottet: ”Känsligt…”

I våras avslöjade Mikael ”Soldoktorn” Sandström att han varit på en romantisk kärleksresa tillsammans med en tidigare kollega.

Men relationen höll inte.

Nu ger Sandström ett nytt besked om kärlekslivet.

Det var i mars som Mikael Sandström släppte en riktig kärleksbomb. För Aftonbladet avslöjade han att han varit på dejt – i Paris!

Det visade sig att den kvinna han dejtat var en tidigare Robinson-kollega. I det här fallet fastighetsmäklaren Camilla Eggenberger, 52, som medverkade i samma säsong av Expedition Robinson som Doktor Mikael.

– Om vi dejtar? Ja… Jag funderar själv, men vi hade väldigt trevligt i Paris. Men vi har inget mer planerat än så, jag vill inte gå händelserna i förväg. Det vore indiskret av mig för hennes del, sa Mikael Sandström till Aftonbladet.

Även Camilla Eggenberger gav sin syn på relationen.

– Det var romantiskt och vi dejtade definitivt i Paris. Jag tror vi delade hotellrum också, sa hon till tidningen.

Men relationen höll inte.

Doktor Mikael
Foto: Tv4

Doktor Mikael om kärlekslivet

Nu berättar Mikael Sandström för Hänt om uppbrottet.

– Ja, det var ju känsligt sådär. Vi var ju på någon resa och sådär, så var det. Men det var då och så är det inte nu, säger han till sajten.

Mikael är fortfarande singel.

På frågan om han letar efter någon ny kärlek svarar han:

– Både och. Jag är ju inte helt purung så det är klart, jag vill ju inte vara ensam i mitt liv. Men det är en balansgång. Man blir bekväm av sig när man blir lite äldre med att det ska passa med massa saker. Så jag fyller upp med massa annat under dagarna, som massa jobb, som att göra tv och skriva böcker. Så man fyller upp och så finns det inte plats för något annat sen, så jag motarbetar mig själv lite grann ibland, säger han.

Så synd att det inte höll!

Nu önskar vi Mikael all lycka till i framtiden.

Dela om du också uppskattar denna fantastiska man!