Tareq Taylors nya framtidsbesked – beslutet för karriären efter långa tystnaden: ”Kommer att bli…”

Genom åren har han blivit en folkkär tv-profil och kock hemma hos tv-tittarna med program som ”Trädgårdstider” och ”Tareqs matresa”.

Nu meddelar Tareq Taylor ett nytt besked om karriären.

”Kommer att bli sjukt kul”, skriver han på Instagram.

Det blev en lång och känslosam resa när Tareq Taylor tillsammans med sin bror och pappa reste till Jerusalem under den senaste säsongen av ”Tareq Taylors matresa”.

Och när det var dags för stjärnkocken att gästa Carina Bergfeldts talkshow blev det också känslosamt – men av en helt annan anledning.

I intervjun berättade han varmt och öppen om den stora kärleken till dottern.

– Jag har nog fått en tydligare förståelse för hur pass viktig papparollen är, eller min roll i förhållande till Ellen. Hon är ju mitt ljus i livet och jag älskar henne och det kan jag aldrig säga tillräckligt mycket. Men ibland glömmer man bort att… Jag kanske också kan vara hennes ledstjärna, säger Tareq Taylor i programmet ”Carina Bergfeldt”.

– Ibland när man blickar tillbaka på sin egen uppväxt, med det som man själv gått igenom, och så ser man på sina egna barn, när jag ser på min dotter Ellen som är 17, och allt man går igenom som 17-åring. Så har jag bara en sådan enorm beundran för henne. Att någon som är så fantastisk finns i min närvaro, och som jag också är viktig för. Det är stort. Det är stort för mig, säger Tareq Taylor i SVT-programmet.

LÄS MER: Tareq Taylors insikt – efter dotterns sjukdomskamp: ”Att få mer tid tillsammans har känts extra viktigt”

Tareq Taylors besked

Men nu är det någonting helt annat än familjen som står i fokus.

På sin Instagram meddelar nu Tareq något som har fått starka reaktioner från hans följare.

”Nu så startar snart ett nytt spännande program på SVT där familjer tävlar mot varandra i matlagning. Jag, Niklas Sekstedt och My Feldt kommer att leda programmet. Gå in på medverka.SVT.se och anmäl er. Kommer att bli sjukt kul”, skriver han.

I kommentarsfältet är det många glada tillrop.

”Fan va du är grym Tareq, lagar mat som en gud och dina tv program med familjen var helt fantastiska! Snälla, gör fler serier. Trädgårdstider är ett riktigt må bra program! Heja dig”, skriver en person.

”Vilken supertrio”, skriver en annan.

”Kanon”, skriver en tredje.

Stort grattis Tareq till ännu ett program! Stort lycka till, detta ser vi fram emot!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.