Thomas ”Orup” Erikssons kärleksknep med 12 år yngre hustrun – så håller de passionen vid liv efter alla år

Den eviga popikonen Thomas ”Orup” Eriksson har i många år levt som småbarnsförälder.

Så har han fått äktenskapet att hålla med 12 år yngre hustrun Pernilla.

Thomas ”Orup” Eriksson, 65, inledde sin musikkarriär tidigt och slog igenom som 28-åring efter att han skickat in en demo till Stikkan Anderssons musikförlag Sweden Music.

Därefter skulle framgångarna bli ett faktum. Genom åren har han gett oss fantastiska hits så som exempelvis ”Jag blir hellre jagad av vargar”, ”Regn hos mig” och ”Då står pojkarna på rad”.

Under sin karriär har Orup både uppträtt som soloartist samt samarbetat med många andra artister och i olika band. Han är kanske mest känd som en av medlemmarna i gruppen ”GES”, där han spelat och gett ut otaliga hits tillsammans med Niklas Strömstedt och Anders Glenmark.

Men Orup har även varit medlem i grupperna ”Magnum Bonum” samt egenbildade band så som ”Intermezzo” och ”Ubangi”.

Just nu är han aktuell med soloföreställningen Orup Bara som han sätter upp på Rival i Stockholm.

Familjelivet

Orup har en stor familj och sedan år 2000 är han gift med hustrun Pernilla. Med henne har han barnen Isidor, 24, Charlie, 22, Seth, 12, och Ozzy, 9.

Från ett tidigare förhållande med Sofia Wistam har han även sonen Kid, 32.

STOCKHOLM 20040418 Orup med hustrun Pernilla firade Kayo på hennes 40-årsfest på Dr Albans klubb Stacys. Foto Fredrik Sandberg
STOCKHOLM 20040418 Orup med hustrun Pernilla firade Kayo på hennes 40-årsfest på Dr Albans klubb Stacys. Foto Fredrik Sandberg

Kärleksknepet med hustrun

I omkring 25 år har Orup hållit ihop med 12 år yngre Pernilla. Enligt Orup är det av stor vikt att man lever sina egna liv i ett äktenskap, för att det ska hålla länge.

– Pernilla har sin egen karriär och skulle klara sig alldeles utmärkt utan mig. Hon har alltid varit väldigt oimponerad av kändisskap, däremot uppskattar hon mitt kunnande inom musiken, säger Orup i en intervju med Allas.

Sedan många år tillbaka har Orup varit förälder till yngre barn. Det ser han också som positivt för sitt äktenskap.

– Jag tror faktiskt det är lättare när man som vi fått barn hela tiden! Det är jävligt mycket med fem barn, och vi jobbar oss hellre igenom kriser och motgångar än att bara gå ifrån dem.

Pengar har inte familjen behövt oroa sig för heller, vilket förstås också hjälper.

– Sedan tror jag ekonomin är en utlösande faktor till många bråk i en relation. Det kan vara otroligt tärande, men vi har tack och lov sluppit oroa oss för den biten. Vi är inte rika, men vi har så vi klarar oss!, säger Orup till Allas.

Härligt att du håller igång med musiken fortfarande Orup! Och vilket härligt familjeliv du verkar leva!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev