Tilde de Paula Ebys bild med TV4-kollegorna – väcker starka reaktioner: ”Okej, då vet jag…”

Tilde de Paula Eby kör på för fullt med talkshowen ”Tilde”.

Men när programserien är slut dröjer det bara några dagar innan programledaren åter är tillbaka i rutan med TV4-succén ”Efter fem”.

Nu delar programledaren med sig av ett inlägg på Instagram som väcker starka reaktioner.

Under fredagskvällen väntar ett nytt avsnitt av TV4:s talkshow ”Tilde” med programledaren Tilde de Paula Eby i spetsen. Inför årets fjärde program från Junibacken i Stockholm är programserien halvt avklarad men med tre återstående avsnitt, fyllda med spännande gäster, har tv-tittarna fortfarande en hel del att se fram emot.

Medan andra kanske njutit av semestern har Tilde de Paula Eby och gänget jobbat på. Bara dagar efter det sista avsnittet av programmet återgår Tilde till jobbet i TV4:s ”Efter fem”.

Ett hektiskt schema alltså, men programledaren har tidigare berättat att hon ser sommarsäsongen av ”Tilde” som en mini-semester – med tanke på att det bara är ett avsnitt i veckan.

Tilde de Paula Eby
Foto: TV4

”Efter fem”

När det väl är dags att tacka av sommaren verkar det inte som att Tilde har några problem med att ”gå tillbaka till jobbet” tillsammans med kollegorna i ”Efter fem”.

Tvärtom – nyligen lämnade Tilde nämligen ett ordentligt glädjebesked.

I en bild på Instagram poserar hon tillsammans med några välbekanta ansikten och berättar om längtan efter höstens säsong av ”Efter fem”.

”När vi inte får jobba ihop får vi i alla fall hänga!”

”Världens bästa Maximilian Artell och Axel Pileby. Vi längtar efter att få dra igång Efter Fem! 16 augusti! Med resten av gänget också så klart!”, skriver Tilde på Instagram.

Axel Pilebys skämtsamma svar

Kollegan och TV4-profilen Axel Pileby svarade på ett skämtsamt sätt genom att publicera en näst intill identisk bild med orden:

”Halvstel stämning när jag och Max anlände och trodde att vi skulle vara gäster i talkshowen ”Tilde” – och det visade sig att vi bara skulle äta lunch…”, skriver Axel Pileby skämtsamt och fortsätter:

”Men vi är glada ändå!!! Den 16 augusti kör vi igång ”Efter fem” igen.”

Många längtar 

Det är härligt att se att det inte bara är tittarna som längtar efter programstarten i mitten av augusti. Bland kommentarerna var det många som visade sin kärlek till TV4-profilerna och programmet.

”Men åhhh! Saknar och längtar”, kommenterade ”Efter fem”-kollegan Anna Brolin.

”Jag längtar också efter er ska bli roligt när ni drar igång igen den 16 augusti!”, skrev en annan.

”Okej, då vet jag vilket datum mina rutiner återgår till det normala. Välkomna tillbaka hem till mig!”, skrev en tredje tittare.

”Bästa gänget…är så glad att ni ändå är på TV4..Tildes fredagsprogram.. Så bra”, kommenterade en fjärde.

Tilde de Paula Ebys talkshow ”Tilde” direktsänds fredagar, 20.00, på TV4.

Ser ni fram emot en ny säsong av ”Efter fem”? Kommer ni att titta på ”Tilde” ikväll? Lämna gärna era kommentarer på Facebook!