Därför kan Madeleines flytt med Chris ha skjutits upp – okända kravet bakom kulisserna

Prinsessan Madeleine flyttade från Sverige 2010.

I fjol kom nyheten om att hon skulle hem igen efter alla år.

Men någon flytt har det ännu inte blivit.

Prinsessan Madeleine flyttade till New York, USA, i redan 2010 för att arbeta med organisationen World Childhood Foundations.

I staden träffade hon en man som skulle komma att bli hennes stora kärlek – nämligen brittiska affärsmannen Chris O’Neill.

De gifte sig 2013 och bara året därpå föddes deras första barn, prinsessan Leonore. Sedan kom sonen prins Alexander 2016, och två år senare kom yngsta barnet prinsessan Adrienne.

Familjen har flyttat flertalet gånger. Först från New York till Sverige, där vistelsen tillbaka i hemlandet blev kort för Madeleine då de valde att flytta vidare till London.

Men sedan 2018 har de haft en stadig vardag i Florida, USA. Det fram till plötsliga beslutet 2023.

Madeleine har tröttnat på livet i USA – därför vill hon tillbaka till Sverige

Det var i Mars förra året som hovet avslöjade den stora förändringen i familjens liv.

Efter fem år i USA var det nu dags att flytta över Atlanten och tillbaka till Sverige.

H.K.H. Prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill med familj flyttar hem till Stockholm i augusti månad 2023. Prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill har beslutat att familjen tills vidare ska vara bosatt i Sverige.

Och barnens nya liv var redan planerad. Vidare skriver hovet att barnen ska gå skolan i Stockholm.

Prinsessan Leonore och Prins Nicolas påbörjar under hösten skolgång i Stockholm. Prinsessan Adrienne kommer att gå i förskola.

Även boendet var ordnat innan de hunnit flyga hem.

”I och med flytten bosätter sig prinsessfamiljen i våningen på H.M. Konungens hovstall i Stockholm.”, skriver Hovet.

Men vad var den verkliga anledningen bakom flytten?

Enligt Svensk Dams chefsredaktör och hovexperten Johan T. Lindvall handlade det helt enkelt om att hon tröttnat på sin vardag i Florida.

– Madeleine har helt enkelt tröttnat. Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen, säger Johan T Lindwall till Svensk Damtidning.

Madeleines flytt dröjer – ville att hovet skulle plocka fram en krisplan

Men någon flytt har det ännu inte blivit. Planerna har skjutits upp och hovet har inte delat med sig av någon information.

Att Madeleine väcker uppmärksamhet genom att flytta är något vi sett förut.

När Madeleine flyttade från Sverige väntade hovexperten Johan T. Lindvall sig en kritiker storm, något han berättar om i sin bok ”Madeleine – prinsessan privat”.

Något som Svenska Dam tidigare rapporterat.

Men någon sådan blev det inte, vilket förvånade honom.

”Om jag hade befunnit mig vid hovet så skulle jag nog ha lagt upp en ordentlig krisplan för det som skulle komma. Men det tystnade. Nyheten släpptes alltså på en fredag i intervjun på hovets hemsida och redan på måndagen var det hela glömt.”

Vi hoppas att allt löser sig för Madeleine i slutändan!