Intima bilderna från Meghans förflutna kommer fram – Harry kan tvingas till elchocksbehandling

Bilderna från Meghan Markles förflutna fick prins Harry att reagera.
Nu kommer allt fram.

Ni kan historien vid det här laget.

Året var 2020, och det var ännu bara några veckor innan covid-19 skulle komma att kasta in en hel värld rakt in i en flera år lång pandemi.

Då slog en nyhetsbomb av gigantisk magnitud ner i det kungliga Storbritannien. Prins Harry, yngste son till kung Charles och Diana, hade valt att tillsammans med sin hustru Meghan Markle att lämna kungahuset.

Samtidigt innebar detta också att de båda även kastade alla sina kungliga åtaganden åt sidan. I stället gick flyttlasset till Meghans hemland. I USA har de sedan dess valt att tillbringa sina dagar.

LÄS MER: Därför förbjuder William alla att prata om Harry – kravet bakom kulisserna

LÄS MER: Därför stoppas Hagasessorna från kungens firande – efter dystra hälsobeskedet: ”Blir inte bättre tyvärr”

Samtidigt som Harry och Meghan lämnade kungahuset, innebar detta också att de tvingades avstå sina titlar och offentliga medel.

Harry bröt tystnaden: ”Skrämmande att se”

Själva har kungafamiljen vid extremt få tillfällen valt att ge några kommentarer överhuvudtaget runt affären som i den brittiska pressen populärt kommit att kallas ”Megxit”.

Men i fjol öppnade i alla fall Harry upp när han via en Netflix-dokumentär gav en exklusiv inblick i dramat. Då avslöjade Harry, som är lillebror till blivande monarken prins William, att hans önskan var att delvis stanna kvar i kungahuset. Han ville representera monarkin på deltid, och på sina egna villkor.

Men enligt Harry var detta önskemål inget som resten av kungafamiljen ville tillmötesgå.

– Det var skrämmande att se min bror skrika åt mig och höra min pappa säga saker som inte var sanna, och farmor som bara satt tyst och såg det hända, säger Harry i Netflix-dokumentären ”Harry och Meghan”, enligt Aftonbladet.

Samtidigt som Harry hela tiden var tydlig med att han ville försvara hur den nu avlidna drottning Elizabeth agerade i stunden.

Artikeln fortsätter under bilden.

Harry och Meghan. Foto: AP Photo/Martin Meissner/TT
Harry och Meghan. Foto: AP Photo/Martin Meissner/TT

Harrys liv med Meghan i USA – kollade upp gamla sexscenerna

Numer är det alltså USA som gäller för paret. Där hade Meghan innan hon träffade Harry en skådespelarkarriär. Hon har framför allt medverkat i tv-serien ”Suits” – ett uppdrag hon lämnade därhän efter att 2018 ha knutit hymens band med den brittiske kungligheten.

Dramaserien är känd för att kunna vara intim på sina håll, och Markle fick i sin roll som skådespelare bland annat spela in sexscener med sin kollega Patrick J. Adams. De spelade äkta makar i serien.

Detta blev Harry senare nyfiken på – och han bestämde sig för att helt enkelt söka upp dessa scener som finns med i den prisade tv-serien. Harry berättar själv om detta i sin bok ”Spare” (”Den andre”), uppger New York Post.

Harry berättar att han sökte upp scenerna via nätet, och att han sedan tittade på just dessa.

– Jag hade sett hur hon och en medverkande mötte varandra i något slags kontor eller konferensrum… Det skulle krävas elchockterapi för att få bort dessa bilder ur mitt huvud. Jag behövde inte se sådana saker, skrev Harry i boken, enligt New York Post.