Victoria och Daniels dejtkväll utan barnen – parets oväntade aktivitet tillsammans

Under förra veckan sågs kronprinsessan Victoria och prins Daniel ute i offentligheten.

Det hade nämligen en dejtkväll, utan barnen.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har hållit ihop sedan de blev ett par 2002.

De träffades på Daniels gym ”Master Training” 2001, där Daniel var hennes personliga tränare. Känslorna började snart att lysa mellan de två och kärleken har sedan dess varit stark hos det fina paret.

Med åren har de fått barnen prinsessan Estelle, 11, och prins Oscar, 7.

Som alla föräldrar vet så kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Och som kunglig så är det säkerligen inte annorlunda då både Victoria och Daniel ofta är ute i landet och i världen på olika typer av kungliga uppdrag.

Därmed är det nog inte helt enkelt för Victoria och Daniel att få lite egentid bara för sig själva, vilket man ju behöver då och då i en relation.

Gick på bio tillsammans

Men i onsdags förra veckan så passade Victoria och Daniel på att unna sig en dejtkväll utan barnen i Stockholm, vilket Svensk Dam rapporterat om.

De sågs nämligen gå på bio på biografen Zita på Östermalm. Där var det premiär för filmen ”Ett hjärta är alltid rött” – dokumentären om bandet Imperiet.

Det kan kanske tyckas lite märkligt att två kungligheter skulle gå och se en film om Imperiet, som hade Joakim Thåström som frontfigur.

Joakim Thåström har under sin karriär knappast gjort sig känd som rojalist. För den som minns gruppen Ebba Grön så sjöng han i låten ”Beväpna er” bland annat raderna:

Jag hatar prins Bertil och Carl Gustaf” och ”Ja, ja, jag hatar hela kungahuset”.

Men det tycks alltså inte vara något som avskräcker varken Victoria eller Daniel.

Daniel Westling och Victoria Bernadotte
Arkivbild. Foto: Christine Olsson/TT

Daniels musikintresse har smittat av sig

Enligt Svensk Dams chefredaktör, Johan T Lindwall, så är det Daniel som fått Victoria att lyssna på Joakim Thåströms musik.

– Det är Daniel som har fått Victoria att börja lyssna på Thåström. Det går egentligen stick i stäv med hennes vanliga musiksmak. Innan hon träffade sin make lyssnade hon mest på trallvänlig pop, som Per Gessle, Lisa Nilsson och Måns Zelmerlöw. Men han har breddat hennes vyer. Daniel är mer av en klassisk rockkille, säger Johan T Lindwall till Svensk Dam.

Hoppas att de fick en riktigt mysig kväll tillsammans! Det förtjänar de verkligen!