Här tar Pernilla Wahlgren ett sista farväl av Allsång på Skansen – stjärnans känslosamma ord: ”En sak…”

Efter en något kort och regnig men härlig sommar med Allsång på Skansen så gör Pernilla ikväll sin final på Sollidenscenen.

Nu har hon bara en sak att säga till publiken.

Det har varit en fantastisk allsångssommar i år med Pernilla Wahlgren vid rodret!

Många kritiska röster hördes i början när det stod klart att det var Pernilla som skulle bli årets allsångsledare. Men under sommaren har hon verkligen visat att hon är som klippt och skuren för jobbet.

Genom sju tisdagar har Pernilla fullkomligt strålat på scenen. Ikväll blir det den åttonde och sista gången för säsongen innan hon tar farväl av publiken.

Det känns vemodigt och trist att Allsång på Skansen gör sin sista sändning för året, på något vis är det som att det markerar slutet på sommaren.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Pernilla Wahlgren, programledare Allsång på Skansen 2023. Foto: Morgan Norman/SVT
Pernilla Wahlgren, programledare Allsång på Skansen 2023. Foto: Morgan Norman/SVT

Kvällens gäster

Efter ikväll får vi snällt vänta tills nästa sommar innan Sollidenscenen fylls av allsång igen. Vem som då kommer att leda programmet är oklart, men själv hoppas jag på att Pernilla fortsätter.

Under kvällens sista Allsång så står de kära artisterna Victor Leksell, Helene Sjöholm och David Ritschards på gästlistan.

Tanken var också att Tommy Körberg skulle vara med tillsammans med Helene. Men han fick dessvärre ställa in till följd av sina hälsoproblem.

LÄS MER: Helen Sjöholm bryter tystnaden om Tommy Körberg – efter nya rapporterna om stjärnans hälsa: ”Tror att han kommer…”

Pernillas hälsning till publiken

Det lär bli en helkväll och förmodligen slår Pernilla på stort inför sin första allsångsavslutning.

Pernilla har på Instagram valt att skicka en hälsning till alla som jobbat i produktionen, kollat på programmet eller suttit i publiken.

I sitt inlägg skriver hon:

SISTA Allsångs-repet! 8 veckor har gått sååå fort!! Kommer att sakna alla gulliga genier på och bakom scen! 🤩❤️ Och kommer sakna ER – PUBLIKEN ! ❤️ En sak har Thomas Ledin rätt i ; Sommaren är – precis som jag – kort..! 🤷‍♀️👋😘

Pernilla Wahlgren
Foto: Instagram/@pernillawahlgren

Följarna vill att hon fortsätter leda Allsången

Och i kommentarerna är det tydligt att hon kommer att bli saknad. Det är många som vill se henne på Skansen igen även nästa år.

Du är bästa allsångsledaren Pernilla!! Dessa program i sommar har varit sååå bra och roliga!! 🤩🙌🤗😍”, skriver en person i kommentarerna på hennes inlägg.

Du är orsaken till att jag kollat på allsången i år! 😍 För första gången på över 20 år… Du har gjort ett fantastiskt jobb! 🤗❤️”, skriver en annan.

Du är bara bäst! Hoppas Svt fattar det! Vi vill se dig nästa sommar också👍🎶🥰”, skriver en tredje person.

Jag håller verkligen med! Hoppas att du kommer tillbaka nästa år igen Pernilla!

Vill du också se Pernilla i Allsång på Skansen även nästa år? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta vad du tycker!