Sanna Nielsens utmaning med sambon – berättar nu om nya steget i trädgården

Vilken utmaning, Sanna!

Nu berättar den folkkära allsångsledaren om det nya steget med sambon Joakim Ramsell.

– Det är jättehärligt, säger Sanna Nielsen till Nöjeslivet.

På tisdagskvällarna underhåller hon hela svenska folket när ”Allsång på Skansen” dundrar i gång i SVT:s direktsändning.

Sanna Nielsens livsbeslut
Foto: Christine Olsson/TT, Erik Simander/TT

Men i år är programmet väldigt annorlunda. Ingen publik är tillåten på plats som en direkt konsekvens av den rådande coronapandemin.

I premiärprogrammet löste SVT det hela genom att ha en liten ungdomskör på plats, med anpassat avstånd mellan varandra, och som hela tiden satt framför scenen och sjöng med. Dessutom kunde tv-tittarna filma sig själva hemma i sofforna och vara med i direktsändning via kanalens Duo-app.

Allt för att skapa så mycket allsångskänsla som möjligt.

Förändringens vindar har även blåst för Sanna Nielsen.

Nyligen flyttade hon och sambon Joakim Ramsell till ett hus, och i sociala medier har Sanna Nielsen noga dokumenterat sina bravader i trädgården.

Sanna Nielsen om stora utmaningarna

Jordgubbsplantorna har Sanna fått kämpa med.

Artisten visar också stolt upp sina pioner!

För Nöjeslivet berättar Sanna Nielsen att det är en ständig kamp i trädgården – och att hon är ödmjuk inför uppgiften.

– Jag lär mig hela tiden. Jordgubbsplantorna ser lite tråkiga ut, men tror att de ändå mår bra. Blomman har ändå slagit ut, säger Sanna Nielsen.

Men en annan sak trivs riktigt bra i den Nielsenska trädgården.

– Jag kollade precis mina potatisar, och de växer så det knakar! säger Sanna och skrattar.

Hon fortsätter:

– Så, någonting rätt gör jag. Att jag odlar beror på att vi nyligen flyttat, och här kan vi göra detta på ett annat sätt. Det är härligt att kunna äta det som man själv odlar. Vi kan verkligen ingenting om det här någon av oss, utan testar oss fram och slänger oss ut, haha.

Sanna är som bekant uppväxt i den lilla orten Edenryd i de ostliga delarna av Skåne, men har inte ärvt några ”gröna fingrar”, förklarar hon.

– Nej, jag har liksom inte växt upp med det. Mamma sa för några veckor sen att ”vi började odla när ni var små” men det var så längesen.

Att Sanna och Joakim trivs står klart – samtidigt som sommarjobb på Skansen och coronapandemin sätter stopp för resor hem till Skåne över sommaren.

– Ja jo det gör vi absolut. Det är jättehärligt. Det enda som är tråkigt den här sommaren är att inte få träffa familjen, men det tar vi igen med Facetime, säger hon.

STOCKHOLM 2020-06-23 Programledaren Sanna Nielsen inför tisdagens premiär av säsongens Allsång på Skansen. I år utan publik vid Sollidenscenen på grund av coronapandemin. Foto: Stina Stjernkvist / TT

Allsång på Skansen sänds på tisdagar klockan 20.00 i SVT1 och på SVT Play.

Dela gärna vidare för att önska Sanna en glad sommar!