En ung Molly Sandén vill sjunga världshiten – öppnar munnen och visar varför hon alltid varit en stjärna 

Idag är Molly Sandén en av våra absolut största stjärnor.

Men redan när hon var ung visade artisten på stor musikalisk begåvning, och som 15-åring tog hon sig an en riktig världshit.

Molly Sandén slog igenom redan som 14-åring när hon ställde upp i Lilla Melodifestivalen med låten ”Det finaste någon kan få.”

Monica Zetterlund: Hur gick det till när hennes lägenhet plötsligt fattade eld? Och vad blev hennes absolut sista ord i livet? Lyssna på Nöjeslivets nya podcast här:

Det blev snabbt en favorit och Molly tog hem vinsten med sitt fina bidrag.

Därefter fick stjärnan testa sina vingar internationellt när hon representerade Sverige i Junior Eurovision Song Contest, och kammade hem en tredjeplats i tävlingen.

Här kan du se hennes bidrag:

Att hon satt på stor musikalisk begåvning missade nog ingen, och spolar vi fram bandet till idag har hon lyckats bli en av våra mest omtyckta artister.

Molly Sandén Karriär

Hon har ställt upp i Melodifestivalen, sjungit på ett kungligt bröllop, röstskådespelat, vunnit priser, medverkat i Let’s Dance och syns nästan jämt på topplistorna med sin musik.

Men hon har också fått uppträda på Oscarsgalan, sjunga tillsammans med några av våra absolut största musiklegender och i somras fick vi se henne ta över Allsångsscenen på Skansen under en hel timme.

Här kan du se henne sjunga ”Husavik” på Oscarsgalan:

Det har helt enkelt gått spikrakt uppåt och karriären för den unga stjärnan är i full blom.

Molly Sandén med ”A Moment Like This” år 2007

När hon som 15-åring ställde sig på scenen och sjöng Kelly Clarksons ”A Moment Like This,” visade hon verkligen vad hon gick för.

Låten har spelats miljarder gånger i radion världen över och var minst sagt en stor hit under tidigt 2000-tal.

Att Mollys talang var något utöver det vanliga stod helt enkelt klart redan då, och jag är säker på att hon imponerade på alla med sin vackra stämma.

Så sätt dig tillbaks, tryck på play, och njut:

Det kan knappast bara vara jag som blir imponerad av hennes otroliga stämma!