Efter orden om Doktor Mikael – syrliga piken till Lotta Engberg inför alla: ”Var kört”

Under våren har Doktor Mikael och Lotta Engberg äntligen träffats för en dejt.

Och det har knappast undgått någon och under måndagskvällen när det var dags för ”Lotta på Liseberg” passade skådespelerskan Katrin Sundberg på att sjunga låten ”Doktorn”, som hon bytte ut till en viss känd tv-doktor.

– Ljuvliga, ljuvliga du, jag kan säga att du är förlåten, säger Lotta Engberg i programmet och skrattar. 

Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg har visat stort intresse för varandra under våren.

Efter en intervju berättade då Lotta att hon var intresserad av honom och skulle gärna vilja lära känna bättre den kända tv-doktorn.

Så slipper du akne! Doktor Mikael Sandström tipsar:http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/2465465

Posted by Nyhetsmorgon on Tuesday, October 15, 2013

Sagt och gjort berättade nyligen Doktor Mikael att han varit på dejt med Lotta Engberg.

– Vi pratar om alla möjliga ting, det är det som är så trevligt. Allt är otvunget och man hoppa från ämne till ämne. Vi kommer ju från väldigt olika världar: jag kommer från en sjukvårdsvärld och hon från en dansband- och kändisvärld. Vi är nog inte så olika som personer, men livet har format oss olika på grund av vår bakgrund, då möts man och det blir väldigt lätt att prata, har han tidigare sagt till Expressen.

Lotta Engberg
Foto: TV4

Och dejtandet mellan de kända tv-profilerna har verkligen inte gått obemärkt förbi.

Under måndagskvällen framförde skådespelerskan Katrin Sundberg låten ”Doktorn”, något som först var tanken att Lotta själv skulle uppträda med i programmet.

– Katrin ville ju sjunga den och då fick hon väl göra det. Egentligen hade ju jag paxat den men det var kört, säger Lotta till Expressen.

 Katrin Sundberg
Foto: TV4

Orden efter piken

Men att Katrin skulle ändra om texten så att det gav en pik till Lotta om Doktor Mikael var ingenting som Lotta visste om sedan tidigare.

– Nej men vi är så spontana och glada här på Liseberg så det var helt okej, jag älskar henne ändå, säger Lotta till tidningen.

Så skön du är Katrin! Helt underbart intiativ! Vad tyckte ni om måndagens ”Lotta på Liseberg”? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.