Niklas Strömstedts ärliga ord om återkomsten med GES – efter tuffa tiden: ”Någon form av bekräftelse”

GES gästade säsongsavslutningen av ”Lotta på Liseberg” och gjorde stor succé.

Niklas Strömstedts ärliga ord om återkomsten.

– Men det är klart att det har blivit extra tydligt det senaste året, säger Niklas Strömstedt till Expressen.

När Lotta Engberg i veckan hälsade tv-tittarna välkomna till årets sista ”Lotta på Liseberg” fanns ett gäng oerhört laddade artister på plats – redo för att ge allsångsälskarna en fantastisk kväll.

Några av artisterna på som var taggade till tusen var den folkkära trion Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt – GES.

Under våren skulle GES åter igen ge sig ut på vägarna för att med sin krogshow ”Stanna världen en stund” möta publiken runt om i landet. Men en pandemi kom emellan och som för de flesta sattes allting på paus.

Istället blev det först nu, mer än ett år senare, i säsongsavslutningen av ”Lotta på Liseberg” – som gruppen fick möta publikens jubel igen.

– Det är tur på något sätt att man inte visste då hur länge det skulle dröja innan man skulle få jobba igen. Vi trodde att vi skulle behöva skjuta upp showen en månad, men så blev det ju inte riktigt. Det har varit ganska tråkigt faktiskt, säger Niklas Strömstedt i en intervju med Expressen.

Niklas Strömstedt
Foto: TV4

Får äntligen göra krogshow

På Liseberg gjorde gruppen en stor succé och fick även den stora äran att göra säsongens sista framträdande på Stora scenen.

Efter en lång tids väntan blev spelningen på Liseberg ett startskott för den ständigt uppskjutna krogshowen ”Stanna världen en stund” som gruppen nu äntligen kommer att ta sig ann under hösten.

– Jag visste redan innan pandemin hur mycket det betyder för mig, att stå inför en publik. Men det är klart att det har blivit extra tydligt det senaste året, säger Niklas Strömstedt till Expressen och fortsätter:

– Dels är det någon form av bekräftelse, som jag tror att alla som står på en scen tycker om. Dels är det också oerhört kul att spela med andra, att skapa något tillsammans. 

GES
Foto: TV4

Så underbart att få se er på scenen igen! Vad tyckte ni om GES uppträdande under ”Lotta på Liseberg”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!