Tittarna jublar över Lotta på Liseberg – beslutet som räddade allsången: ”Fantastiskt”

Igår var det måndag vilket förstås betyder Lotta på Liseberg!

Vilken fantastisk kväll det var med storslagna artister. Och det verkar som att de flesta håller med om det.

Under måndagskvällen gjorde Lotta Engberg sin sjätte allsång för i år på Lisebergs stora scen – och vilken kväll det var!

Bland artisterna fick vi se stjärnor så som Olivia Lobato, Noice, John Lundvik och Björn Skifs – ingen dålig gästlista.

Dessutom fick vi se komikern Marika Carlsson som dök som karaktären Margit och fick publiken att göra improviserade yogaövningar.

Så fort John Lundvik invigde kvällen så förstod man att det skulle bli bra. Med sin fantastiska röst tog han hela Liseberg med storm.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Kvällens artister på Liseberg. Foto: TV4

Björn var kvällens bästa på Liseberg

Det var också nostalgiskt att få se Noice uppträda. Men min favorit bland kvällens uppträdanden var helt klart Björn Skifs. Vilket drag det blev när han stod på scenen!

Det var riktigt mäktigt när Björn gick upp och körde Hooked on a feeling, med hela publiken som körsångare. Det är otroligt hur han kan fortsätta vara så bra efter alla dessa år!

Hyllas på sociala medier

Och det tycks inte bara vara jag som uppskattade kvällens program. På sociala medier är det många som hyllar hela showen. Björn Skifs och John Lundvik tycks ha varit publikfavoriterna hos de flesta. Det var verkligen ett bra beslut att bjuda in dem två till allsången!

Superbra och Lotta var pigg och glad som vanligt. Tack för en fin kväll och bra underhållning Lotta & Co”, skriver en person på Facebook.

”En helt fantastisk bra kväll med Lotta som alltid och fantastiskt bra artister och så vår fantastiske underbare Björn”, skriver en annan.

Härlig kväll med Lotta på Liseberg. Gillar både Björn Skifs och John Lundvik. Och orkestern har fantastiska musiker”, skriver en tredje person.

Tack Lotta och alla artister för ett superbra program! Ni bjöd på magi!

Vad tyckte du om gårdagens Lotta på Liseberg? Berätta gärna i en kommentar på Facebook!