Mohombi om stödet från världsstjärnan och hemliga hedersgästerna i finalen: ”De vill nog inte jag ska…”

Med miljonstreamningar i bagaget och samarbeten med flera världsartister, har Mohombi redan ett cv som de flesta Melloartister bara kan drömma om. Men även utanför arbetet, har Mohombi ett par välkända vänner som kommer sitta bänkade framför tv-skärmen till finalen.

Nu berättar Mohombi om stödet och relationen med världsstjärnan Pitbull.

Han har redan vunnit en amerikansk Grammy för sitt samarbete med Pitbull och blivit nominerad för MTV Europe Awards. Mohombi har ene enastående internationell karriär redan innan han begav sig in i den svenska Melodifestivalen.

Men svenska Mohombi har inte bara en arbetsrelation med stjärnproducenten Pitbull. De är även goda vänner privat och producenten är till och med gudfar åt en av hans barn.

Mohombi berättar om hemliga stödet från världsstjärnan. Foto: Stina Stjernkvist/SVT

– Vi står nära varandra. Han är som familj för mig. Det är tack vare han som jag har börjat prata mycket bättre spanska än innan, säger Mohombi till Nöjeslivet och skrattar.

Och vännen Pitbull har självklart tyckt och tänkt om Mohombis bidrag ”Hello”.

– Jag spelade den för honom för första gången förra sommaren tror jag. Han tyckte det var en bra singel och har potential för att bli en världshit. Många personer jag litar på har gett mig den feedbacken. Jag tror mycket på min låt, säger Mohombi till Nöjeslivet inför finalen och fortsätter:

– Jag vet inte om Pitbull kommer se Mello, men jag kommer skicka en länk till sändningen i alla fall till honom, säger Mohombi och skrattar.

Avslöjar nya musiksamarbeten

I framtiden kommer samarbetet mellan dem att fortsätta, berättar Mohombi.

– Det blir en ny platta i höst med spännande samarbeten. Jag kan avslöja några: Akon, Migos och Pitbull.

Mohombi är förtegen om hemliga gästerna. Foto: Claudio Bresciani/TT

Mohombis hemlighetsfulla ord om besöket

Till finalen avslöjar Mohombi att flera vänner kommer flyga in från olika delar av världen till Stockholm, men vilka exakt de är vill han hålla hemligt.

– Några vill nog inte att jag säger att de kommer hit. Jag tycker det är kul att jag får chansen att få visa upp Stockholm för dem, säger Mohombi.

Wow nu blir man ju riktigt nyfiken! Vi håller tummarna för att allt går bra i finalen! Tryck på gilla-knappen för att önska Mohombi lycka till i finalen!

Världsstjärnan avslöjar – därför tackade han ja till Melodifestivalen: ”Väldigt chockerande”