Sanna Nielsens tudelade känslor kring sonens framtid – kärleksfulla insikten: ”Då kommer vi…”

Det har gått ett år sedan Sanna Nielsen blev mamma.

Nu berättar den folkkära artisten om sina delade känslor kring sonens framtid.

– Jag vill att han ska göra det han brinner för, det han vill och mår bra av, säger Sanna i podden ”Nyfiken på”.

Det var i slutet av förra året som Sanna Nielsen och hennes kärlek Joakim Ramsell kunde välkomna sin lilla son Gibson till världen.

Som Nöjeslivet tidigare har kunnat berätta är Gibson redan välinvigd i musikens värld. Han är döpt efter en gitarrtillverkare och föga oväntat fick han en musikrelaterad present till sin ettårsdag.

”När man fyller 1 år blir presenten från mamma och pappa givetvis en gitarr. Vi måste ju bara fixa ett gitarrställ”, skrev hon på sin Instagram då.

Och i början av november i år fick han följa med sin mamma in i studion, något som Sanna stolt visade upp på sin Instagram.

LÄS MER: Nya bilden på Sanna Nielsens son får fansen att jubla – visar upp Gibsons nya steg: ”Fick höra…”

”Han älskar ju musik”

När den tidigare ”Allsång på skansen”-programledaren gästar podden ”Nyfiken på” med Kristin Kaspersen berättar hon mer om sonens begynnande musikaliska ådra.

Kristin Kaspersen frågar Sanna vad hon skulle säga om Gibson säger att han vill vara med i en talangjakt i framtiden. Där är känslorna delade för Sanna – som inte vill tvinga på sonen något.

– Jag vill att han ska göra det han brinner för, det han vill och mår bra av. Skulle det vara så att han säger ‘mamma jag vill också stå på scen’… Självklart kommer jag att finnas till för honom i det också, såväl som hans pappa, säger hon och fortsätter:

– Vi vet ju vad som krävs. Baksidorna av det livet, att man kan bli igenkänd. Då kommer vi finnas som en guidning.

Men att sonen gillar musik, det finns det inga tvivel om, enligt Sanna.

– Jag märker ju nu, även om han inte skulle ha musik eller sång som sitt yrke så… Han älskar ju musik, han sitter ju och diggar där hemma till när bara tvättmaskinen går igång, säger hon och tillägger:

– Det är väldigt roligt att se, så på något sett tror jag att han kommer få med sig det där, säger hon.

Sanna Nielsen
Foto: Maja Suslin/TT

Känslosamma orden om att bli mamma

Just nu är Sanna Nielsen aktuell med turnén ”Min sanna jul”.

Och trots att den folkkära artisten fortfarande älskar musiken, berättar hon i podden att kärleken till sonen förstås trumfar allt.

– Jag är så otroligt tacksam över att vi fick bli föräldrar och att Gibson kom till oss. Den största skillnaden nu är att man känner att han är den absolut viktigaste i vårt liv, och allt vi gör och allt vi planerar är ju för honom och med honom. Jag har också fått känna att det finns något ännu större än det jag älskar mest att göra, säger Sanna.

Vad tror ni – kommer Gibson följa i sin mammas fotspår? Dela gärna med er av era tankar i vårt kommentarsfält på Facebook!