FOTO: Charlotte Perrelli/Instagram

Charlotte Perrelli avslöjar: Det ska sonen heta – intressanta valet hyllas stort!

Charlotte Perrelli har tidigare berättat om den tuffa tiden med flera missfall. Men den 2 november kunde hon leverera de glädjande nyheterna att hon blivit mamma för fjärde gången. Den folkkära artisten har fått en son tillsammans med maken Anders Jensen.

Nu avslöjar Perrelli vad nyfödde sonen ska heta.

Det har nu gått lite mer än tre veckor sedan Charlotte Perrelli blev mamma för fjärde gången. Artisten har sedan tidigare sönerna Angelo och Alessio från äktenskapet med Nicola Perrelli samt Adrian med maken Anders Jensen.

Berättar om förlossningen

Charlotte Perrelli drabbades av gravidkomplikationen Vasa Previa vilket gjorde att förlossningen blev extra påfrestande. Men allt gick bra och Perrelli har visat upp familjens stora lycka på sociala medier.

Just nu är hon hemma och vilar upp sig med familjen.
– Det har varit lite mycket och är skönt att vara hemma. Man blir trött efteråt när man gjort en bukoperation. Man tänker inte att det ska vara en stor grej, men en operation är en operation. En vanlig förlossning är ju naturligt, och kroppen är van vid att återhämta sig från det, säger hon till Expressen.

Det ska sonen heta

Nu avslöjar Charlotte Perrelli vad nyfödde sonen ska heta. Och det blir på samma tema som syskonen.
Säg hej till vårt lilla hjärtegryn, Alvin Loui Perrelli Jensen”, skriver hon på Instagram.

Hyllningarna av namnvalet öser in i kommentarsfälet.

”Väntat med spänning vad Lill killen ska heta o jag måste säga att ni valt ett underbart namn”, skriver en.

”Vilket perfekt namn! Grattis till er alla!”

”Fint namn, bra val, inte så jättevanligt heller”

 

Vilket fint namn! Stort grattis till Charlotte och hela familjen! Gilla och dela för att önska dem all lycka i framtiden!