Därför var Levin rätt vinnare av Farmen – tokhyllas nu av tittarna: ”Det var du värd”

På söndagen avgjordes den rafflande finalen av Farmen. Efter några nagelbitande ögonblick så stod det klart att det blev Levin Larsson som kammade hem vinsten.

Så tycker tittarna om Levin som vinnare av årets säsong.

I söndagskväll så sändes finalen av årets säsong av Farmen – realityserien där deltagarna får leva så som man gjorde förr i tiden.

Under säsongen så har vi tittare fått följa med deltagarna under flera veckor då de tävlat om vinstsumman på en halv miljon kronor.

Det har knappast varit en lätt tid för farmarna. De har fått klara sig helt utan moderniteter och har fått jobba hårt för sin dagliga föda.

Genom säsongen har deltagarna även gått igenom en del bråk och intriger, samtidigt som många funnit vänner för livet.

Levin tog hem vinsten

I söndagens final så var det endast Levin Larsson, 33, Tim Mäklin, 31, Cornelia Nordensson, 30, och Fredrik Trygg Kummertz, 35, som återstod av de många deltagarna.

Efter en spännande final så stod det klart att det var Levin Larsson som blev årets vinnare av Farmen. För vinstpengarna har Levin sagt att han ska köpa sig en egen farm.

– Det är solklart, och det är att jag skulle köpa mina föräldrars gård, så att jag skulle få min egen lilla farm, säger Levin i programmet.

Tittarna om Levin som vinnare

På sociala medier har tittarna uttryckt sina tankar om Levin som vinnaren. Och det är tydligt att de flesta tycks rörande överens om att han var en värdig vinnare.

Stort grattis, enda värdiga vinnaren, han är den som har kunskap av att sköta djur och en gård, lycka till med köpet av gård nu”, skriver en person på Facebook.

Grattis Levin, du var mest värdig vinnare av dom fyra sista farmarna”, skriver en annan.

Grattis Levin det var du värd”, tycker en tredje.

Stort Grattis Levin, det var du som skulle vinna”, skriver en fjärde person.

Stort grattis säger vi till Levin Larsson! Lycka till med köpet av gården!

Vad tycker du om gårdagens final av Farmen? Skriv gärna dina tankar i kommentarsfältet på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev