Gick till grötattack på deltagare i ”Farmen” – nu döms hon för misshandel: ”Kom som en käftsmäll”

TV4 kallades in till krismöte för två år sedan efter att Louise Olsson slagit en annan deltagare. Kort därefter skickades hon hem och händelsen polisanmäldes.

Nu står det klart att Louise Olsson döms för ringa misshandel för händelsen.

Då och då bryter drama och bråk fram i realityserien ”Farmen”. Under åren har deltagare hamnat i konflikter men en av de mest uppmärksammade händelserna skedde 2017.

När Louise Olsson hamnade i storbråk med Kirsi Pärssinens urartade stämningen snabbt.

Under bråket tog hon en näve gröt och slog till Kirsi i huvudet, vilket gjorde att programledaren Paolo Roberto fick ta Louise Olsson åt sidan och konfrontera henne.

– Du har smällt till henne, absolut, och våld är något vi inte kan acceptera på ”Farmen”. Hur arg man än blir. Så tyvärr, Louise, du får packa dina grejer och bege dig härifrån. Tack för att du ville vara med, sa Paolo som Nöjeslivet tidigare skrivit om.

Louise Olssons grötattack sändes i ”Farmen”. Foto: TV4/Youtube

”Fått en fet smäll istället”

Sagt och gjort fick Louise Olsson lämna programmet, men det var en sak hon ångrade mest.

– Jag ångrar det jag gjorde, men hade jag vetat om att jag skulle åka ut hade hon fått en fet smäll i stället, sa Louise då.

Händelsen polisanmäldes strax efteråt och Kirsi tvingades uppsöka sjukvård.

Kirsi Pärssinens anmälde sedan Louise Olsson för attacken. Foto: TV4/Youtube

”Kokade över helt enkelt”

Enligt Aftonbladet har Louise Olsson i förför sagt att hon utdelade slaget för att hon kände sig mobbad av Kirsi och att det ”kokade över, helt enkelt”.

Nu har domen kommit.

Louise Olsson döms för ringa misshandel och tvingas betala totalt 7000 kronor i skadestånd till Kirsi Pärssinens, skriver Aftonbladet.

Ringde Kirsi och bad om ursäkt

När Nöjeslivet når Louise Olsson är hon chockad över beskedet.

– Jag visste inte om domen förrän kvällstidningarna ringde och berättade det.Nä r jag fick höra det kom det som en käftsmäll. Men det känns skönt att det är över.

Idag ser hon annorlunda på situationen.

– Jag hade självklart inte gjort det igen. Allting blev fel, ibland hinner man inte tänka. Jag ringde Kirsi förra vintern och bad om ursäkt, men hon var klar med att hon skulle polisanmäla.

Hur känner du inför att betala skadestånd?

– Det finns större brott och andra saker man kan lägga de pengarna på. Det ska bli spännande att se hur jag ska få ihop de pengarna när jag har så många andra utgifter.

Kommer du överklaga domen?

– Jag vet inte hur lönt det är.  Jag får prata med min advokat, säger hon.

Oj detta ska ingen behöva vara med om! Vad tycker du om detta? Lämna en kommentar på vår Facebook-sida.