Här får ikonen Lill Lindfors hela Liseberg att dansa i regnkaoset – stora jublet när hon river av klassikern

Under det sista avsnittet av Lotta på Liseberg öste regnet ned över nöjesparken.

Men när ikonen Lill Lindfors klev upp på scenen trotsade alla ovädret och började svänga loss.

Den 19 juni hade det efterlängtade programmet Lotta på Liseberg premiär.

Sedan dess har varje veckostart bjudit på underbar underhållning och mängder av artister har äntrat Lisebergsscenen.

Några av stjärnorna som uppträtt under sommaren är Linnea Henriksson, Jonas Gardell, Olivia Lobato, Lisa Ekdahl och Måns Zelmerlöw.

I år har det dessutom firats ett 20-årsjubileum så inte nog med att artisterna bjudit på sina allra bästa alster, varje program har även innehållet en rad överraskningar.

Lotta Engberg, Lotta på Liseberg
Foto: TV4

Därför försvinner Lotta på Liseberg

Men även det roliga har ett slut och under måndagsaftonen var det dags för programledaren Lotta Engberg att tacka för den här gången.

Under avslutningen var repertoaren fullspäckad med stjärnglans då inga mindre än Måns Zelmerlöw, Per Andersson, GöteborgsOperan – musikalen Wicked, Peter Jöback och legenden Lill Lindfors.

LÄS MER: Därför försvinner ”Lotta på Liseberg” från tablån – TV4:s nya besked om osäkra framtiden för tittarfavoriten

Lill Lindfors fick hela Liseberg att dansa

Lill Lindfors har varit svenska folkets stora favorit sedan 60-talet. Hon har ett långt CV och har förutom mängder av turnéer gjort dramatik, revyer och varit programledare i Eurovison Song Contest.

Den 12 maj fyllde stjärnan 83 år men har, trots att hon passerat pensionsåldern, valt att fortsätta göra det hon tycker om – stå på scenen och sjunga.

Under hösten ska hon bege sig ut på ytterligare en turné men innan den drar igång hann hon med att bjuda på några av sina riktiga klassiker i Lotta på Liseberg.

Lill Lindfors på Liseberg
Foto: Tv4

I ett riktigt regnrusk ställde hon sig på scenen och sjöng som aldrig förr och trots ovädret var publiken henne trogen. Iförda regnponchos njöt publiken till fullo av Lill Lindfors närvaro och när hon sjöng ”Du för mig” var hon helt klart solskenet på Liseberg.

Och det smittade av sig. Trots att det inte var en strimma solsken på himlen under avslutningen så lös både Lill och publiken.

Lill Lindfors har verkligen en förmåga att sjunga så man blir alldeles, alldeles varm i hjärtat.

Se underbara ögonblicket här!