Jon Henrik Fjällgren ska bli pappa – första orden om glädjen: ”Vi väntar på dig, din mor och jag”

Jon Henrik Fjällgren ska bli pappa.

Det meddelar han på sociala medier tillsammans med sambon Maret.

”Det finns något vi vill berätta. Något stort kommer att hända i vårat liv. Vi skall bli föräldrar. Att bli aehtjie är en fantastisk känsla”, skriver artisten på Facebook.

Två kommer att bli tre.

På sociala medier meddelar nu folkkära artisten Jon Henrik Fjällgren att han ska bli pappa för första gången.

Jon Henrik Fjällgren sambo
Foto: Herman Brolin, Berättelsebolaget

Första orden om lyckan

”Detta hade jag aldrig kunnat trott och jag är så stolt över dig älskade Maret. Älskar dig fina du och du kommer att bli en fantastisk tjidtjie”, skriver artisten på Facebook.

”Vi väntar på dig, din mor och jag och vi är så spända på att få se dig. Vi skall skydda dig mot alla faror och älska dig för evigt, gieries maana. Kära barn”, skriver han på Facebook.

Jon Hernrik Fjällgren och Maret Nystad träffades för fyra år sedan, när han var på ett behandlingshem för psykisk ohälsa i Norge. Hon bodde i närheten av området och de började prata via Instagram.

Jon Henrik Fjällgren
Foto: Herman Brolin, Berättelsebolaget

Hyllningslåt till sambon

Jon Henrik Fjällgren släppte nyligen låten ”The way you make me feel”, som en hyllning till sambon.

– Den handlar om det jag känner för sambon, från början när vi träffades till i dag. För mig har hon betytt ett nytt liv, ny styrka och starkare tro på mig själv, sade han då till Expressen.

Det finns något vi vill berätta. Något stort kommer att hända i vårat liv.Vi skall bli föräldrar.Att bli aehtjie är en fantastisk känsla.Detta hade jag aldrig kunnat trott och jag är så stolt över dig älskade Maret. Älskar dig fina du och du kommer att bli en fantastisk tjidtjie. Vi väntar på dig, din mor och jag och vi är så spända på att få se dig. Vi skall skydda dig mot alla faror och älska dig för evigt, gieries maana. Kära barn.Foto: Herman Brolin

Posted by Jon Henrik Fjällgren on Monday, June 29, 2020

Stort grattis till bebislyckan! Vi önska er allt gott!