Känslofyllda reaktioner efter TV4:s drag i ”Lotta på Liseberg” – stora hyllningen: ”Lyfte allsången”

Regnet öste ner över Liseberg men inget kunde stoppa allsångsfesten.

Nu hyllas Lotta Engberg och artisterna för en fantastisk kväll.

”Stor eloge till er alla på Liseberg”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

Under måndagskvällen drog Lotta Engberg igång allsången på Liseberg, för femte gången denna sommaren. Som vanligt var många människor laddade inför en magisk kväll med sång, dans och skratt. Men denna vecka var förutsättningarna något annorlunda för programmet.

När sändningen tog vid inledde Lotta med en känslig hyllning till den avlidne vännen Curt-Eric Holmquist, som förra veckan tog sitt sista andetag. Curt-Eric var kapellmästare och syntes ofta till i ”Lotta på Liseberg”.

Efter en aningen lågmäld inledning för att hedra Curt-Eric, välkomnade Lotta sedan kvällens artister medan hällregnet sköljde över Liseberg.

Lotta Engberg
Foto: TV4

Programmet hyllas

Ja, regnet öste ner. Lotta blev blöt och publiken gömde sig under diverse regnkappor. Men tur då att inget regn i hela världen skulle kunna stoppa startfältet för kvällen.

Bland artisterna fanns nämligen Kikki Danielsson, Hanna Ferm, Eric Saade, Tess Merkel samt Gustaf och Viktor Norén.

Ett startfält som verkar ha lyckats lika bra med att värma publiken på Liseberg som att roa tittarna hemma i tv-sofforna.

”Det va bra trots dåligt väder o lite småmissar här o där.. men sånt är lätt hänt. Stor eloge till er alla på Liseberg”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebooks-sida.

”Kvällen var jätte trevlig rakt igenom. Fin hyllning av Lotta till Curt-Erik Holmvist.. Och fina artister som bjöd på sig själva. Härliga allsångslåtar! Lotta kan verkligen släppa loss. Man blir glad av hennes spontanitet. Att det blir lite missar spelar ingen roll. Det hör till….”, skrev en annan.

”Bra som alltid, glad pigg bra artister. Bättre än Skansen”, kommenterade en tredje.

Kikki Danielsson
Foto: TV4

Kikki – en favorit

Efter programmet ansåg flera att kvällen bjudit på en bra blandning av artister. Men ett namn som förekom lite mer frekvent bland hyllningarna var Kikki Danielsson, 69.

”Kicki är alltid Kicki. Hon bjuder på sig själv till 100 %. Så tack Liseberg för en bra kväll!”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Mycket bra kväll trots regnet. Kicki är ju bäst och hennes låtar blir man så glad av. De andra artisterna var också bra”, skrev en annan.

”Kikki lyfte allsången och hennes sång mycket bra, bäst som alltid”, skrev en tredje.

Så härligt det är med allsång! Vad tyckte ni om veckans ”Lotta på Liseberg”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!