Kikki Danielssons underbara Lucia-överraskning – lyssna nu när hon tar ton!

Vilken underbar överraskning, Kikki Danielsson!

Här bjuder den folkkära artisten på skönsång på luciamorgonen den 13 december – och gör dessutom ett eget litet avslöjande i en video från TV4.

– Jag vill bara passa på att önska glad lucia! säger hon.

Facebook

Att Kikki Danielsson kan sprida ljus och värme, ja det vet vi sedan 40 år tillbaka! Hon har vunnit Melodifestivalen två gånger med ”Dag efter dag” och ”Bra vibrationer”.

Men som Lucia, det har vi nog inte sett henne förut! Nu är det alltså dags. I ett klipp på TV4:s Facebook-sida passar artisten på att önska tittarna glad lucia. Dessutom berättar hon själv en liten historia från förr – då hon själv var Lucia i Älmhult.

Facebook

Men missa inte sången! Det är stämning på hög nivå.

Facebook

Slutklämmen på sången är väldigt fin.

Kikki Danielsson opererade sin fot som var bruten på tre ställen nyligen. Operationen gick bra och artisten har fått komma hem till Bollnäs, men nu väntar rehabilitering i ett års tid.

I början av februari tävlar Kikki i Melodifestivalen 2018 och den första deltävlingen i Karlstad med bidraget ”Osby Tennessee”.

LÄS MER: Kikki Danielsson chockades i hemmet: ”Skrämmande syn mötte mig”

[arve url=”https://www.facebook.com/TV4/videos/vb.161213550620219/1802438686497689/?type=2&theater” aspect_ratio=”1:1″ /]

Nu ser fram emot återträffen i Så mycket bättre på lördag, och sedan Melodifestivalens första deltävling med Kikki den 3 februari! 

Dela vidare och gilla gärna för att sprida Kikki Danielssons underbara Lucia-ljus vidare! Glad lucia!

LÄS MER: Efter tuffa beskedet från läkarna – Kikki Danielssons egna ord från sjukbädden