KLART: Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar över ”Bingolotto”

Under våren tvingades Rickard Olsson hoppa av ”Bingolotto” och sedan dess har Lotta Engberg varit vikarie.

Men efter söndagens säsongsavslutning står det klart att folkkära artisten och programledaren Lotta Engberg fortsätter – tillsammans med en ny kollega.

– Som entertainer är det väldigt roligt att underhålla och det ska blir roligt att få göra detta för både en live- och tv-publik. Det är ju någonting jag verkligen jobbat hårt för att få göra, säger Stefan Odelberg som ska leda programmet tillsammans med Lotta.

Efter att Rickard Olsson misstänkte att han hade fått corona, tvingades han ställa in sin medverkan som programledare för ”Bingolotto”.

Men efter en tid bestämde han sig också för att säga hejdå till programmet efter sin tid där.

– Mitt avtal går ut efter den här säsongen och jag hade redan bestämt mig för att inte förlänga, utan gå vidare i mitt liv och i min karriär, sa han i ett pressmeddelande.

Vi säger stort grattis till Lars från Eslöv, som ikväll firade in sommaren med en dubbel bilvinst! Lämna gärna en gratulation i kommentarsfältet.

Gepostet von BingoLotto am Sonntag, 14. Juni 2020

Istället fick tittarna återse Lotta Engberg som programledare i programmet.

Den folkkära artisten har sedan tidigare lett programmet mellan 2008 och 2011.

Men vem som skulle bli en permanenta programledaren kvarstod – fram till söndagens säsongsfinal av ”Bingolotto”.

De tar över ”Bingolotto”

Då avslöjades den glada nyheten att Lotta Engberg fortsätter – men inte ensam.

Istället får hon sällskap av illusionisten och entertainern Stefan Odelberg.

Stefan är inte på något sätt ett nytt ansikte för BingoLotto-publiken då han gästat programmet vid 23 tillfällen och hade dessutom förmånen att leda hela programmet vid ett tillfälle, den 7 april 2019.

– Det känns såklart väldigt bra, och det känns jättekul att få förtroendet att fortsätta sprida Folkspels och BingoLottos unika företeelse och engagemang. Som entertainer är det väldigt roligt att underhålla och det ska blir roligt att få göra detta för både en live- och tv-publik. Det är ju någonting jag verkligen jobbat hårt för att få göra, säger Stefan Odelberg i ett pressmeddelande.

– Det känns alldeles jättefantastiskt bra, just därför att vi kommer att vara två stycken som ska styra skutan och göra saker tillsammans. Jag och Stefan känns alldeles utmärkt, säger Lotta.

Turas om att leda programmet

Lotta och Stefan kommer att turas om att leda programmet, men kommer emellanåt även styra Bingolotto tillsammans.

– Jag tycker detta ska bli jätteroligt, och för min del är detta ett jättebra upplägg. Jag tror att detta kan vara en fördel för oss som programledare. Jag kommer ha mina 20 program och Lotta kommer ha sina 20. Sen gör vi några program gemensamt också. Vi kommer kunna bolla mycket med varandra, säger Stefan.

Vad tycker ni om denna lösning? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.