Laila Bagges oro – efter att nakenbilderna stulits: ”Jag mår så dåligt”

.

En möhippa kan vara både rolig och alldeles underbar. Men den kan också vara just…bar.

Så var den åtminstone för radio- och tv-profilen Laila Bagge – och det hela fotograferades i privat syfte, berättar Bagge i sin nya podcast som hon har tillsammans med kollegan Roger Nordin, skriver Aftonbladet.

Men nu samtidigt avslöjar den tidigare ”Idol”-jurymedlemmen det fruktansvärda chockbeskedet som kom dagen därpå. Kameran med alla bilderna hade stulits.

Foto: Nora Lorek / TT

På möhippan övertalade gänget Laila att det nog kunde vara en rolig grej bara att låta en fotograf plåta den blivande bruden – avklätt. Bakgrunden var att gänget hade med sig olika klädesplagg som de ville att Laila skulle fotas i, och att det sedan skulle resultera i en minnesvärd kalender. Men det blev alltså även lättklätt.

Det avslöjas i Laila Bagges och Roger Nordins nya podcast, då de ringer upp Lailas syster Linda som får berätta om det hela. Hon var också med då det hände, och minns chocken dagen därpå.

För det visade sig nämligen att fotografen fått sin kamera stulen – medan hon själv satt och fikade. Det var så klart något som gjorde henne förkrossad, och så även Laila.

– Jag mår så dåligt över det här. Det är åtta år sedan. Men Linda ringer mig och berättar att kameran är snodd. Då ville jag mörda dig, säger Laila Bagge till systern Linda i podden.

Roger Nordin frågar då, halvt på skämt:

– Kan du beskriva bilderna?

– Jag var naken, Roger, svarar Laila Bagge.

Här kan man lyssna på avsnittet i sin helhet. Hoppas att allt detta ordnar upp sig för dig, Laila!