Magnus Ugglas barn har vuxit upp – så ser döttrarna Emelie, Agnes och sonen Ruben ut idag

Magnus Ugglas har tre barn tillsammans med hustrun Louise.

Idag har Emelie, Agnes och Ruben vuxit upp och så här ser de ut idag.

Magnus Uggla, 67, har varit en av Sveriges mest kända artister sedan slutet på 70-talet.

Med plattan ”Va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt” och singeln ”Varning på stan” kom det stora genombrottet.Och sedan dess har Ugglas plats på Sveriges musikscen varit självklar.

Ugglas låtar går hem hem hos de allra flesta än idag och flera av hans hits som ”Kung för en dag”, ”Trubaduren”, ”Dansa aldrig nykter”, kan flera generationer utantill.

Magnus Ugglas romaner, Tv-program och podcast

Men Magnus Uggla har flera strängar på sin lyra. Förutom att skriva hits dagarna i ända har Uggla skrivit flera romaner.

2021 släppte han boken Johnny the Fucker, vilken är satir om musikbranschen.

Boken handlar om när Magnus Uggla ställde upp i Melodifestivalen 1979 med låten Johnny the Rocker. Och det hela var av motvilja, då han egentligen bara gjorde det för pengarna.

– Det här var utan tvekan den mest turbulenta perioden i min karriär, och det tog på krafterna att få ner allt på pränt. Men, sammanfattningsvis med facit i hand måste jag ändå säga att det nog är en av de bästa böcker jag har skrivit, säger Magnus Uggla enligt förlaget Norstedts som ger ut boken.

Magnus Uggla har även skådespelat och synts i mängder svenska underhållningsprogram.

2012 medverkade han bland annat i TV4:s succéprogram ”Så mycket bättre”, där han bjöd på den minnesvärde tolkningen av Olle Ljungströms låt ”Jag och min far”.

Utöver detta är Magnus Uggla också en familjefar. Och familjen, ja det är någonting som herr Uggla har varit fåordig om.

Magnus Ugglas fru och barn

Magnus Uggla pratar helst inte om privatlivet. Men på senare tid har allt fler familjemedlemmar klivit ut ur rampljuset.

År 1990 är gifte sig Magnus Uggla med sin stora kärlek , reklamaren Louise ”Lollo” Uggla, 60. Paret bor i en lägenhet tillsammans i Stockholms innerstad och har två gemensamma barn –  Agnes och Ruben.

Magnus har även dottern Emelie tillsammans med fotomodellen Ann Furelid, 63.

Idag har barnen vuxit upp. Emelie har hunnit fylla 42, Agnes 32, och Ruben har fyllt 26.

Magnus och dottern Agnes driver den livliga podcasten Uggla & Ugglas tillsammans. Och är två av deltagarna i Bianca Ingrossos egen Talkshow som har premiär den 14 oktober 2022.

Vid sidan av podcasten arbetar Agnes också med sin kära mor. Enligt Femina jobbar på Camp David Film, som sysslar med reklam och videoproduktioner.

Magnus Uggla, Agnes Uggla
Magnus Uggla med dottern Agnes Uggla, 32. Foto: Fredrik Sandberg/TT

LÄS MER: Biancas talkshow: Premiär, gäster, när, kanal, Ingrosso, biljetter

Magnus Ugglas son Ruben

Magnus Uggla jobbar även tillsammans med 26-årige sonen Ruben.

När Magnus deltog i TV4-programmet ”Så mycket bättre” fyllde han 65 år. I avsnittet fick han en personlig hälsning från sonen Ruben. Presenten var en musikvideo han hade skapat till låten ”Världen är din” som Magnus Uggla också skrivit till sin son.

– Jag tycker den självklart är fantastisk. Både musik och text, sade Ruben i sin födelsedagshälsning i programmet.

Men i videon fick man aldrig se Rubens ansikte.

– Han vägrar att vara med på bild. Han hatar det, han vill verkligen inte bli filmad. Det är det värsta han vet, sa Magnus Uggla och fortsatte med tårar i ögonen:

– För mig var det så stort att han över huvud taget ställde upp på att prata in en hälsning. Väldigt otippat faktiskt.

Tillsammans har de skrivit barnboken ”Frasse och den magiska brygden” som kom ut den 7 oktober 2022.

– Det var Ruben som kom på idén till boken och jag nappade direkt för det skulle bli roligt att göra nåt ihop, säger Magnus Uggla i ett pressmeddelande.

Ruben skriver på sin LinkedIn att han jobbar som frilansande animatör. 

Ruben Uggla, Magnus Uggla
Magnus Uggla med sonen Ruben, 26. Foto: Albin Händig, Norstedts

Magnus Ugglas dotter Emelie

Dottern Emelie, 42, har sedan tidigare två döttrar tillsammans med skådespelaren Sverrir Gudnason, som är aktuell med en roll i filmen ”Bränn alla mina brev” baserad på Alex Schulmans roman med samma namn.

Idag är hon tillsammans med komikern Nisse Hallberg, 37.

Vad tycker du, är de lika far sin?