Markoolios livsförändring efter kollapsen – berättar nu: ”Oavsett vad som händer så…”

I mitten av januari gick ”Rix Morronzoo” ut med att Marko ”Markoolio” Lehtosalo tvingades ställa in alla jobb under våren.

Anledningen är att Markoolio blivit utmattad och behöver tid för att återhämta sig.

Men helt tyst från profilen är det inte, nu avslöjar Markoolio planerna för framtiden.

Markoolio är till vardags en av programledarna i det populära radioprogrammet RIX MorronZoo. Han har nyligen också varit aktuell i såväl julkalendern ”Panik i tomteverkstan”, som med en bejublad show inför tusentals åskådare i Globen i december.

Artisten har tidigare berättat på sin Instagram att Globen-konserten tog mycket kraft – och att han då fick stöd bakom kulisserna av Lasse Berghagen.

”Det här är Lasse. Omtänksam. Ibland ringer han eller skickar ett mess bara för att kolla läget. Här checkar han till mig eftersom jag var heeeelt slut efter giget i globen som han förgyllde med sin närvaro”, skrev Markoolio då på Instagram.

Men det hektiska schemat under hösten har dessvärre lett till utmattning. Det kommer alltså dröja ett bra tag innan lyssnarna får höra honom i radio igen.

Markos nya besked

Och Markoolio verkar verkligen ha tagit utmattningen på allvar. Han har satt nya mål och har nya planer för framtiden.

”I september sticker vi ut i vildmarken i några dagar tältar och lever på kokkaffe och snus å jagar”, avslöjar Marko på Instagram.

Det är alltså dags för den folkkäre artisten att ge sig ut i vildmarken och jaga, något som uppmuntras av hans följare på Instagram.

Det klarar du galant”, skriver en. ”Du ser staaark ut, som en Grizzly, typ”, fyller en annan i.

Vi säger stort lycka till! Dela gärna artikeln om du också vill skicka lyckönskningar till Markoolio!