Nya glädjebeskedet om prinsessan Christina

Prinsessan Christina har i många decennier ställt upp helhjärtat för kungahuset.
Nu har hon fyllt 76 år och är fortfarande aktiv.
Samtidigt kommer nu en nyhet som får kungliga fans över hela Sverige att jubla.
Enligt Svensk damtidnings uppgifter så kommer ”Hagasessan” nämligen delta i årets Nobelfestligheter.

Prinsessan Christina har alltid ställt upp för sin lillebror, kung Carl XVI Gustaf.

STOCKHOLM 20191011 kung Carl XVI Gustaf, drottning Silvia och prinsessan Christina på invigningen av Märta Måås-Fjetterström utställningen ”Se på mattorna det är jag” på Stockholms slott. Foto: Karin Wesslén / TT

I ur och skur ställer hon upp – lojal till kronan. Det har gjort prinsessan Christina, som i dag har uppnått den aktningsvärda åldern 76 år.

I nästan fem decennier har Christina – som är den yngsta av ”Hagasessorna” – varit lojalt sitt arbete för kronan. Nu har hon lämnat över till den yngre generationen och ser själv fram emot livet som pensionär, vilket hon berättat i intervjuer. Samtidigt som hon då och då dyker upp i officiella sammanhang, som på bilden här ovan då hon deltog vid invigningen av Märta Måås-Fjetterströms utställning ”Se på mattorna det är jag” på Stockholms slott tillsammans med kungen och drottningen.

Christina ställer upp för kungen

Efter att ha kämpat mot den kroniska blodcancern som drabbade henne 2016 har behandlingen lyckats, vilket hovet tidigare meddelat. Nu kommer också nya, positiva besked om den folkkära Hagasessan.

STOCKHOLM 20190611 Prinsessan Christina med maken Tord Magnusson anländer till Polarpriset 2019 som delas ut på Grand Hôtel i Stockholm på tisdagen. Foto: Christine Olsson / TT

För enligt Svensk damtidnings uppgifter så kommer vi att få se prinsessan Christina även i år vid Nobelfestligheterna senare i november! Det skriver tidningen på onsdagen.

Det folkkära prinsessan fortsätter alltså att ställa upp vid kungens sida, år ut och år in och trots att hon nu är pensionär.

Nu hyllar vi fantastiska prinsessan Christina! Ett sant föredöme för kronan!

TV: Kung Carl XVI Gustaf genom tiderna