STORT GRATTIS: Pernilla Wahlgren fyller 54 – stora besvikelsen efter nya restriktionerna: ”Katastrof”

Pernilla Wahlgren är på en bra plats i livet just nu. Hon håller på att bygga sitt drömhus i Sverige, har en bra relation med barnen och har träffat kärleken efter många år som singel.

Och nu, på självaste julafton fyller hon 52 år.

Pernilla Wahlgren har stått i rampljuset i hela sitt liv och debuterade som 10-åring i musikalen ”Annie” på Folkan i Stockholm. Sedan dess har hon gjort en mängd roller i allt från musikaler till barnprogram.

Hon räknas också som en av Sveriges mest kända sångerskor och har de senaste åren, med familjerealityn ”Wahlgrens värld” och succéshowen “Kort, glad och tacksam” breddat sin publik ytterligare.

Det gångna året har varit upp och ned för Pernilla Wahlgren. Precis som för många andra branscher under pandemin har underhållningsbranschen gått på knäna. Men tur i oturen harPernillas 2021 innehållit så mycket mer än bara jobb.

Under en lång tid levde Pernilla Wahlgren som lyckligt singel. Men i fjol träffade hon Chris Bauer och det slog gnistor.

Runt midsommar lade hon ut en bild på paret tillsammans med orden:

”Man kan hitta kärleken, trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta igen.
Det tog mig många år,
men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den”, skrev Pernilla på Instagram och fortsatte:

”Och jag är så oerhört lycklig för det. 
Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka!”.

Under den senaste säsongen av Wahlgrens värld fick man följa parets resa från första dejt till blomstrande kärlek.

Planer för framtiden

Pernilla hade storslagna planer inför det kommande året, både privat men även för karriären. Och bara för tre dagar sedan avslöjade hon att våren var fullspäckad med föreställningar över hela landet.

Men lyckan blev kort. Under tisdagen meddelade regeringen att nya restriktioner införs från och med den 23 december och Pernillas show är åter igen hotad.

Hon delade med sig av besvikelsen i en story på Instagram.

”Man ska inte ropa hej tydligen. Avstånd på publiken. Över 500 pers gör att vi inte kan köra… Vi har en slutsåld turné med fullsatta hus med över 500 pers. Vi kan inte välja ut de får som får komma. Detta är åter igen katastrof för branschen!!!!!”, skriver hon och tillägger:

”Tack regeringen!!!!”

För Expressen berättar hon att hon lider med publiken.

– Det är så många människor som har sett fram emot det och gläds åt det. När det har varit ett så tufft pandemiår och folk säger att: ”Åh det var precis det här jag behövde, att liksom få skratta”. Det är två timmar skrattfest och så går man därifrån jättelycklig och på bra humör. Och folk blir ju deppiga också av att det inte går över, den här skiten helt ärligt.

Men innan det nya året är här ska Pernilla Wahlgren fylla år.

Nu önskar vi Pernilla Wahlgren stort grattis på födelsedagen och en fantastisk god jul.