Therese Alshammar klar för Let´s Dance – här dansar hon in hos Steffo och Jenny

Gunde Svahn, Claes Malmberg och Britt Ekland är några av namnen som TV4 avslöjat ska medverka i kommande säsong av Let´s Dance, och idag offentliggjorde ännu en stjärna som tyder på att nästa säsong blir en spektakulär sådan.

Det åttonde deltagaren som är klar för årets Let´s Dance är simmerskan Therese Alshammar. I fredagsmorse gästade hon Nyhetsmorgon, där hon berättade varför hon tackade ja.
– Jag trodde inte att jag skulle tacka ja till frågan, men så satt jag hemma med min bebis och tänkte på hur bra träning det är, säger Therese till Steffo och Jenny.

Foto: TV4

Roligare att dansa än att simma?

Therese som aldrig gjort något liknande tidigare, hade hört om hur bra träning dans är, och tar upp Steffo som exempel, då han gick ner mycket i vikt under sin medverkan.
– Hur mycket roligare tror du att det är att dansa än simma fram och tillbaka i en bassäng? Det är skitmycket roligare, säger Steffo till Alshammar.

Vilken härlig blandning av kända förmågor det blir i årets säsong av Let´s Dance. Dela gärna om du också ser fram emot att se det.