Därför tokhyllas ”Bättre sent än aldrig” av tittarna – starka känslor efter krutgubbarnas beteende: ”Toppen”

Under onsdagen visades det sjätte avsnittet av kanal5:s nya satsning ”Bättre sent än aldrig”.

Nu har tittarna sagt sitt om vad de egentligen tyckte om programmet.

Claes Malmberg, Thomas Ravelli, Harald Treutiger, Kjell Bergqvist och Peter Magnusson, betar av sina bucket lists på livets största äventyr i programserien ”Bättre sent än aldrig”.

– Det är ett både spännande och roligt uppdrag, jag har aldrig fått en sån här chans förut och kommer förmodligen aldrig få det igen. Att få se så spännande och vackra platser och dessutom med de här roliga gubbarna. Det är ju inte tyst nån gång, om man säger så. Vad tittarna kan vänta sig? Ingen aning, jag vet inte ens själv vad som kommer hända, sade Claes Malmberg i ett pressmeddelande innan premiären.

Bättre sent än aldrig
Foto: Discovery

Harald Treutiger om relationen till profilerna i ”Bättre sent än aldrig”

I en intervju med Expressen har den före detta Expedition: Robinson-programledaren Harald Treutiger nu uttalat sig om hur det egentligen var att hänga med alla ”gubbar” under inspelningen.

– Programmet är ju då fem egocentriker som reser Europa runt och snackar om sig själva. Det är ett sätt att beskriva det. Så de fantastiska europeiska sevärdigheterna som vi upplever blir någon slags kulisser till egotrippade gubbar. Jag tar i lite nu, säger han till tidningen med glimten i ögat.

Han berättar vidare att inför inspelningen så kände de fem medverkande knappt varandra alls. Under resans gång fick de ständigt se nya sidor hos varandra.

– Vi hade väl alla setts någon gång i verkligheten, men ganska kort och ytligt. Vi hade väl ingen relation innan. När vi är med på det här så är ju vi på en arena för allting ska televiseras och visas för en stor publik, så vi är ju våra ”artist-jag” även i det här programmet. Men emellanåt rullar inte kamerorna och då får vi mer av det ”privata-jag”, säger han.

Hit reser gänget i ”Bättre sent än aldrig”

Gänget började med att besöka den marockanska öknen och har sedan tagit sig vidare till Sicilien, Skottland och ut på den engelska landsbygden.

I det senaste avsnittet fick tittarna bland annat se när de folkkära männen fick bo på en pub och köra Rolls Royce i vänstertrafik. Som om inte det vore nog kastar sig profilerna även upp på hästryggen och det i full mundering.

Nu återstår Belgien och Spanien.

”Bättre sent än aldrig” väcker starka känslor

Hittills har programmet fallit tittarna i smaken och efter onsdagens avsnitt verkar Nöjeslivets följare rörande överens om att programmet fortfarande är värt att titta på för att få veckans härligaste skratt.

Många menar också att ett program som detta är vad folket behöver i dessa tider.

”Äntligen mycket skratt och inte bara elände”, skriver en person.

”Toppen som vanligt. Dom bjuder på sig själva”, skriver en annan.

”Underbart…. Tack för alla skratt. De behövs i dessa tider”, skriver en tredje.

”Bästa programmet! Skratta så mycket! Tack goa pöjkar!”, skriver en fjärde.

Tack för underhållningen underbara Thomas Ravelli, Peter Magnusson, Claes Malmberg, Kjell Bergqvist, Harald Treutiger ❤Vad tyckte ni om kvällens program? 😁

Posted by Nöjeslivet on Wednesday, October 11, 2023

Vad tycker du om programmet hittills? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet på Facebook.