Foto: TV4/Fredrik Sandberg, TT

Därför lämnades Kikki Danielsson utanför – beskedet efter Lottas drag med Bettan i Bingolotto

Lotta Engberg och Elisabeth Andreassen gjorde succé i Bingolotto.
Samtidigt återförenade TV4-programmet inte hela trion med Kikki Danielsson.
Här är anledningen bakom beslutet, skriver sajten Hänt.

På söndagskvällen var det Lotta Engberg som var programledare när en ny omgång av Bingolotto direktsändes i TV4. Den folkkära artisten är ju också tillbaka som allsångsledare i sommar för ”Lotta på Liseberg” – som i år är förlängt.

Tidigare har det sänts vid åtta tillfällen under sommaren, nu siktar Lotta och kompani i stället på att genomföra tio föreställningar i TV4. Allsången från Göteborg drar i gång 13 juni.

Men innan dess fick Engberg på söndagen själv kliva upp på scenen igen när hennes mångåriga kollega och vän Elisabeth ”Bettan” Andreassen gästade programmet.

– Fantastisk kväll på Bingolotto, skriver Bettan i en kommentar efteråt på sin Instagram.

Vännerna bjöd tittarna på en riktig schlagershow i form av ett medley som de framförde tillsammans i sändningen.

Bettan och Lotta hyllas stort efter Bingolotto

Efteråt hyllades programmet stort av tittarna.

”En härlig bingolottokväll med mycket glädje och gemenskap med bästa Bettan och Lotta”, skriver en tittare i en kommentar på Bingolottos Facebook-sida.

”Söndagens program innehöll humor, värme och äkta musikglädje! Tack”, skriver en annan nöjd tittare.

”En helt fantastisk Månadsfinal med underbara Lotta. Så kul att Bettan gästade programmet. Så tack alla för ett strålande program”, skriver ytterligare en förtjust tittare.

Bingolottos besked – efter tittarnas frågor om Kikki Danielsson

Samtidigt är det också flera tittare som efterfrågar Kikki Danielsson. Tillsammans utgjorde de en trio under många år och tävlade bland annat i Melodifestivalen med finalbidraget ”Vem e de du vill ha?”.

”Jättebra med Lotta och Bettan. Synd att inte Kikki var med”, skriver en tittare i en kommentar på Bingolottos Facebook-sida.

LÄS MER: Därför splittrades Kikki, Bettan och Lotta – tragiska sanningen bakom beslutet: ”Kämpigt”

KARLSTAD 20180203 Kikki Danielsson efter lördagens första deltävling i Melodifestivalen 2018 i Löfbergs Arena. Foto: Fredrik Sandberg / TT
KARLSTAD 20180203 Kikki Danielsson efter lördagens första deltävling i Melodifestivalen 2018 i Löfbergs Arena. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Men den uppmärksamme tittaren kunde ändå se att Kikki Danielsson fanns med i rutan.

Detta i form av en bild på gruppen Chips där så klart även Kikki ingick (tillsammans med Bettan, Lasse Holm och Britta ”Tanja” Johansson) som visades upp i bakgrunden samtidigt som Lotta och Bettan sjöng.

Lotta Engberg och Elisabeth Andreassen. Foto: TV4
Lotta Engberg och Elisabeth Andreassen. Foto: TV4

Men den här gången var det alltså ”Bettans” tur att vara specialinbjuden till programmet av produktionen, och då passade helt enkelt Lotta Engberg på att också ställa sig på scenen för att bjuda publiken och tv-tittarna på sång.

– Kikki har varit soloartist många gånger i Bingolotto och igår var det Bettans tur då hon är aktuell med sina Taubehyllningar bland annat. Sedan kom idén om att köra lite gamla låtar tillsammans vilket blev väldigt lyckat, säger John Sarafian, pressansvarig på Bingolotto till Hänt.

Här nedan kan man se Bettan och Lottas härliga medley från söndagens Bingolotto:

Vad tycker du om Lotta och Bettans insats? Skriv gärna en kommentar!