Foto: Kanal 5

Därför är framtiden för ”Välkommen till Köping” osäker – beskedet efter sista avsnittet

Vårens mest kärleksfulla tv-serie ”Välkommen till Köping” har gått i mål.
På tisdagen sändes säsongsavslutningen.
Nu svarar Kanal 5 om hur de tänker kring programmets framtid.

Tage Danielsson: En av Sveriges främsta underhållare genom tiderna. Men hur växte egentligen vänskapen med Hasse fram? Vad vad det för mörker som präglade hans barndom? Och hur beskrevs han av de som kände honom?  Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Tv-programmet ”Välkommen till Köping” har som vanligt bjudit tittarna på massor av kärlek och härliga upptåg även denna vår.

Den stora höjdpunkten under säsongen blev så klart bröllopet för brudparet Mats och Sofia Halvarsson. För några veckor sen fick tv-tittarna följa med och se hur det gick till när tittarfavoriterna sade ja till varandra under en vacker ceremoni i kyrkan.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Kanal 5

Detta hade bland annat föregåtts av en möhippa för Sofia, som hennes vänner anordnade. Då passade de också på att bjuda in en speciell gäst som överraskade den då blivande bruden stort: artisten Magnus Carlsson, som är en stor favorit hos Sofia.

LÄS MER: Lotta Engberg till Köping-stjärnorna: ”Det har kommit in klagomål…”

– Det roligaste var såklart att se hur den blivande bruden Sofia blev mållös och totalt tappade hakan när jag plötsligt dök upp. Sofia har varit ett fan till mig i över 20 år och det gjorde ju såklart det hela ännu roligare att få vara med och överraska och fira henne på ett hörn, säger Magnus Carlsson till Nöjeslivet och fortsätter:

– Jag önskar henne och Mats all lycka i deras framtida liv tillsammans.

LÄS MER: Köping-Tobbe hamnar mitt i klädkaos – då rycker kompisen Mats in: ”En ängels tålamod”

LÄS MER: Ullared-Marittas raseri – hårda kängan mot familjen Wahlgren: ”Får ut i helvete med…”

Även programledaren Rickard Olsson, som har nära vänskapsband till Linda Hammar, gästade serien under säsongen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Rickard Olsson hälsar på hos Linda Hammar och de andra vännerna i Köping. Foto: Warner Bros Discovery/Kanal 5
Rickard Olsson hälsar på hos Linda Hammar och de andra vännerna i Köping. Foto: Warner Bros Discovery/Kanal 5

– Jag har ju träffat dem så många gånger. Vi har träffats nu i 20 års tid och jag har haft lite kontakt med dem, även om det är långt mellan gångerna. Men jag älskar att vara i den miljön. Tobbe med sitt svärande, man vet aldrig var man har honom. Han är som en slumpgenerator. Och Åke som vet mest. Micke är kärleksfull också, säger Rickard Olsson till Nöjeslivet.

Vad är dina intryck av hela gänget? 

– Man brukar ju säga ”kärlek” och ”hjärta” så där lite slentrianmässigt och så menar man det bara halvhjärtat. Men det här är verkligen äkta hjärta och kärlek. Det går inte att värja sig. Man mår så jävla bra av hela gänget. Det var den bästa helgen på hela 2022. Att få vara där och spela in.

Rickard Olsson om hedersuppdraget på Linda Hammars 50-årsfest

Olsson fick också hedersuppdraget att vara toastmaster på Linda Hammars 50-årskalas.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Kanal 5

– Ett av de mest ärofyllda uppdrag jag haft. Jag fick sms av hennes bror Filip, läste meddelandet och svarade bara med stora bokstäver: ”JAAA”. You had to be there (”du måste ha varit där”, reds anm.) för att förstå hur det var. Det var festernas fest, säger Rickard Olsson.

Firandet av Linda visades i säsongsfinalen av ”Välkommen till Köping” som sändes under tisdagen i Kanal 5. Det blev förstås massor av skratt och ett underbart firande av en mycket omtyckt person som bland annat fick besök av sin bror, tv-profilen Filip Hammar.

Beskedet: Osäkert om ny säsong

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Kanal 5

Efter säsongsavslutningen har många tittare nu undrat om det blir flera avsnitt med de älskade profilerna från Köping.

Nöjeslivet ställde frågan om det blir någon ny säsong av ”Välkommen till Köping” till Kanal 5, som i dagsläget ger svaret:

– Vi kommer informera om och när detta skulle kunna bli aktuellt, skriver programmets pressansvarige Anders Kilander i ett mejl till Nöjeslivet.

Välkommen till Köping är tillbaka med en ny säsong med start 31 januari i Kanal 5. Foto: Fotograf David Jansson, discovery+
Välkommen till Köping är tillbaka med en ny säsong med start 31 januari i Kanal 5. Foto: Fotograf David Jansson, discovery+

Vad tycker du om detta, skulle du vilja se fler nya avsnitt av ”Välkommen till Köping” i framtiden? Skriv gärna en kommentar!