Foto: TV4/Instagram

Därför får Anna Brolins nya bild tittarna att smälta – hyllas för sina ord efter sändning: ”Wow”

Ett möte med historisk touch.
Anna Brolin var med om någonting mycket ovanligt i sändningen.
Efteråt har TV4-stjärnan hyllats stort av tittarna.

Anna Brolin är utan tvekan en av TV4:s största stjärnor. 43-åringen som växte upp i Enköping programleder alltifrån program som reality-tävlingen ”Farmen”, till kanalens största sportsatsningar och så klart även aktualitetsprogrammet ”Efter fem”.

I det senare ställer hon makthavare mot väggen, intervjuar kändisar och bjuder tittarna på populära inslaget ”Sverigesvepet” tillsammans med kollegor som Axel Pileby och Tilde de Paula Eby.

I skrivande stund är det nog ändå ”Farmen” som tittarna förknippar henne med mest. Programmet har sänts i stort sett varje söndag-torsdag i flera veckor – och är nu inne på upploppet.

Finalveckan är äntligen här och en slutlig vinnare ska koras.

Tim Mäklin, Fredrik Trygg Kummetz, Levin Larsson och Cornelia Nordensson har tagit sig allra längst i tävlingen och gör nu upp om segern.

Farmen-Pers kritik mot plötsliga ändringarna

Efter torsdagens avsnitt stod det klart att Per Renström missar finaldrabbningen på målsnöret. Då slogs den tidigare ”Storbonden” ut ur spelet av Tim i en dramatisk tvekamp på ”Tinget”.

Efteråt riktade Per kritik mot tv-produktionens plötsliga regelförändringar och spontana ändringar i sista stund under säsongens gång.

– Reglerna har ju inte varit lätta för oss att följa. Regelverket har böjts och det har varit twister både hit och dit åt alla håll. Det är svårt, säger Per Renström till Nöjeslivet.

LÄS MER: Därför åker tittarfavoriten Per ut i Farmen – skyller på TV4-produktionen: ”Mycket som drabbat mig”

Samtidigt ville Per också passa på att hylla en nyckelspelare i ”Farmen”-produktionen – nämligen programledaren Anna Brolin samt mentorn Hans Wincent.

– Hon är ett proffs, ett verkligt proffs på det här. Den kontakten man fick med henne var bara professionellt beteende från hennes sida. Det är samma sak med Wincent, säger han till Nöjeslivet.

Anna Brolin hyllas av tittarna efter nya bilden

Anna Brolin kommer ha en av huvudrollerna hela vägen in i mål. På söndagkvällen sänds den stora finalen av Farmen 2024, och inför densamma är programledaren spänd och förväntansfull.

Samtidigt berättar hon att inspelningarna hade sina utmaningar i somras när vädret bjöd på många vändningar med en hel del kyla och regn.

– Kan avslöja att det gömdes både träningstights och underställslinne under vissa sommarsköna lantblommiga klänningar. Så man kan väl säga att vädret matchade dramatiken, skriver hon på Instagram.

Artikeln fortsätter under bilden.

Parallellt med dramat i ”Farmen” syns Brolin också i ”Efter fem” där hon under tisdagen bland annat intervjuade SVT-profilen Knut Knutson. Experten som i år firar 35 år som medverkande i långköraren ”Antikrundan”.

Då avslöjade Knutson bland annat varför han beslutade sig för att genomföra ett namnskifte för många år sen. Det hela bottnade i hans dåvarande arbete.

– Jag kom till Kulturen och när jag skulle få mina första lön och de fick se hela mitt namn: Knut Lennart Knutson, då var det så här: Chefen på Kulturen hette Bengt Bengtsson. Dubbel-Bengt. Chefen för allmoge, folkkonst, fiske hette Nils Nilsson. Dubbel-Nils. Och nu fick de se att jag hette Knut Knutson. Dubbel-Knut! Jag hade inte en chans där och det tog åtminstone ett par år att vänja sig vid att heta Knut i stället för Lennart, säger Knutson i programmet och fortsätter:

– Det som är roligt är att det fortfarande är några som säger ”Lennart”. När de ringer och frågar efter mig, då vet jag att det är vänner från före 1976.

Artikeln fortsätter under bilden.

Anna Brolin intervjuar Knut Knutsson i "Efter fem". Foto: TV4
Anna Brolin intervjuar Knut Knutsson i ”Efter fem”. Foto: TV4

Oväntade draget i direktsändning

Stämningen var uppsluppen och under programmets gång passade Knutson även på att ge en historisk tillbakablick på en ägodel i Anna Brolins släkt.

Ett mycket ovanligt drag i ”Efter fem”!

– Tack alla som var med i och utanför studion denna vecka (so far) Knut Knutssons fina historieberättande om min mormor Annies syskrin, skratt på en tisdag med ER och tack checklistor och alfapet för ett uns harmoni hemmavid, skriver Anna Brolin på Instagram efter sändning.

Där hon också lagt upp flera bilder från bakom kulisserna.

Nu hyllas hon stort för tilltaget.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Bästa kvinnliga programledaren, skriver en tittare i en kommentar till inlägget.

– Fint minne av din mormor, va rädd om den. Ha de så gott bästa ödmjuka program ledare, skriver en annan.

– Du är bäst, skriver en tredje.

– Wow du är så snygg, skriver en fjärde.

För oss är du alltid en stjärna, bästa Anna!

Vad tycker du om Anna Brolins insatser i ”Efter fem” och ”Farmen”? Lämna gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev