Ilskan mot bonden efter kärlekssveket i tv – som tittarna inte fick se: ”Det är fult…”

Wilma trodde att hon skulle bli vald sist av bonden Oscar.

Men i kvällens ”Bonde söker fru” ger Oscar chockbeskedet: Han vill inte fortsätta träffas.

I ”Bönderna berättar allt” riktar nu Wilma kritik mot Oscar.

– Jag tycker verkligen han gav mig falska förhoppningar, säger hon i programmet.

Det blev ett känslosamt slutval i onsdagens ”Bonde söker fru”. Tanken är att Oscar ska gå på sin sista dejt med brevskrivaren Wilma. Men i stället för en romantisk sista kväll slutar det med tårar.

På tu man hand avslöjar Oscar för Wilma att han inte tänker vänta till slutvalet, och berättar där och då att han valt Cissi i stället.

– Jag vet inte om jag pallar att sitta där en gång till. Jag tycker att du är fantastisk och rolig att hänga med, men jag får bara en kompiskänsla med dig, säger han i programmet och berättar att han klickat bättre med Cissi.

– Och det känns bättre att ta det med dig här istället för att göra ett val.

FOTO: TV4/Bonde söker fru

Wilma kan inte hålla tillbaka tårarna och bryter ihop i bondens famn.

– Jag har aldrig, aldrig, aldrig känt såhär bra med någon förut. Och att han lever det livet som jag verkligen vill leva. Jag trivdes så bra. Jag hade sett allt framför mig och jag hoppades så mycketa tt det skulle vara jag, säger Wilma.

I eftersnacksprogrammet ”Bönderna berättar allt” får Wilma återuppleva ögonblicket på tv, och det märks att hon fortfarande är tagen. Hon berättar att det tog lång tid att återhämta sig.

– Det känns som att jag tappade mig själv helt och hållet efter det där. Det tog väldigt lång tid att komma tillbaka till rutiner och se glatt i saker. Det tog väldigt hårt, säger Wilma i ”Bönderna berättar allt”.

– Veckan efter jag gjorde ingenting. jag var helt förstörd.

FOTO: TV4/Bonde söker fru

Wilmas kritik mot Oscar efter kyssen i ”Bonde söker fru”

Wilma riktar samtidigt kritik mot bonden Oscar. Hon menar att han gav henne intrycket av att han ville ha henne kvar. Så här med facit i hand hade Wilma gärna ställt honom mot väggen.

– Jag tycker han verkligen gav mig falska förhoppningar på ett sätt. När vi var och badade så sa han att han var väldigt säker på mig, att han inte behövt så mycket tid för mig. Jag var säker på han, och när han säger att han är säker på mig gör det mig ganska säker och lugn, säger Wilma i ”Bönderna berättar allt”.

När Wilma nu sett programmet i efterhand förstår hon att Oscar bara såg deras relation på en kompisnivå. Samtidigt tycker hon det är dåligt att han kysst andra i programmet.

FOTO: TV4/Bonde söker fru

– Han säger en sak och gör en annan. Han sa att han aldrig skulle kunna kyssas i teve och så gör han det så himla tidigt. Det är fult tycker jag, säger Wilma, och förklarar att om hon vetat om att han kysst Cissi hade hon aldrig stannat kvar på gården.

I ”Bönderna berättar allt” möts Oscar och Wilma igen. Hur det gick kan du se på TV4 play.

”Bonde söker fru” sänds onsdagar på TV4 och Cmore klockan 20:00.

Så trist när kärleken inte är besvarad. Men nu hoppas vi att Wilma finner den rätta i någon annan!

Håller du med Wilma i kritiken? Dela för att säga din åsikt!